Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber gelirlerinizi ve bunu elde ettiğiniz alanlarınızı revize edebilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve bitişlerle ilgili kararları almanız sandığınızdan daha kolay olabilir. Büyük resmi görmek, yanınızda kimin yer aldığını bilmek ve emeklerinizin nereye ulaştığını anlamak için bazı tecrübeler kazanabilirsiniz. Olumsuz ve zorlayıcı gibi görünse de kendiniz için önemli bir yol ayrımına geldiğinizin farkında olun. Ek gelir getiren faaliyetleri hayatınız için kalıcı hale getirebilirsiniz.

Merkür ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu, ikili ilişkilerle ilgili şok edici haberlerin ve gelişmelerin habercisi olabilir. Duyduklarınız karşısında ne yapacağınızdan emin olamadığınız durumlar söz konusu olduğunda sakin ve makul olmaya çalışmalısınız.

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi kariyer noktalarınızda sizi güneş gibi parlatabilir. Fikirlerinizle, stilinizle veyapma şeklinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yüksek bir motivasyon ve özgüvenle sorumluluklarınızdan fazlasını yerine getirebilir, bilgi ve deneyiminizi kanıtlayabilirsiniz. Terfi ve parasal değişikliklerle ilgili haberler alabilir, bu sayede ağınızı güçlendirebilirsiniz. Yetilerinizi göstermeye çalışırken kitlenizde nasıl bir izlenim bıraktığınız önemli olacaktır. Ego ve güç savaşlarına düşmediğiniz, bunlara mahal vermediğiniz sürece beklentileriniz en iyi şekilde gerçekleşebilir.

Merkür’ün İkizler burcunda seyretmesiyle finansal konularda nasıl yol izlemeniz gerektiği netleşebilir. Borçlanmalar karşısında temkinli olduğunuzda imkanlarınızı, size gelecek destekleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kendinize yeni seçenekler bulabilir, üzerinde çalıştığınız işleri ve fikirleri işlemeye başlayabilirsiniz. Daha enerjik ve motive olmanız bu süreci daha geçirmenizi sağlayabilir. Ancak bu durumu boşvermek ya da geçiştirmekle karıştırmamalısınız.

Plüton’un geri hareket ederken Oğlak burcuna gelmesiyle beraber eski çevreleriniz, insan ilişkileriniz ve işlerinizin bugünüze olan katkısını düşünebilirsiniz. Size bir faydası olmayan, sizin de aynı şekilde faydalı olamadığınız, kendinizi gösteremediğiniz alanları bırakmak için bu dönemi bir fırsat olarak görmelisiniz. Bu bakış açısı sizi hayal ettiğiniz ve gerekliliğini hissettiğiniz düzene kavuşturabilir. İş görüşmeleriniz, kendi fikirlerinizi paylaştığınız mecralarda olan paylaşımlarınıza dönebilir burada nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi görebilirsiniz. Performansınızdan ve kapasitenizden şüphe etmemelisiniz.

Satürn'ün Balık burcundaki geri hareketi size mutluluk kavramınızı sorgulatabilir. Mutlu olabilmek adına verdiğiniz mücadelenin, yaptığınız fedakarlıkların yönünü daha iyi görebilirsiniz. Kaçtığınız ya da göremediğiniz detayların ortaya çıkmasıyla kendinize yeni sınırlar çizebilirsiniz. Tek başınıza olduğunuzu fark ettiğiniz ilişkilerle ilgili yeni kararlar alabilir, daha gerçekçi konular üzerinde durabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların iyiliğini düşündüğünüzü zannederken aslında zarar verdiğiniz ve onlara alan tanımadığınız bazı durumlarla yüzleşebilirsiniz. Karşılıklı empati ve saygıyla sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler burcunda 18 Haziran'da gerçekleşecek yeniay ile birlikte artık sadece önünüze bakmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Maddi getiriler ve aileden gelecek desteklerle ekonomik sorunlarınızı çözebilir, yeni yatırım ve birikimler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hem ruhen hem de fiziksel olarak kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Bu da işinizi geliştirmek konusunda size büyük avantaj sağlayacaktır. Sağlık sorunları ve cerrahi müdahaleler gibi gündemleriniz olabilir, rahatsızlıklarınızın son bulmasıyla beraber daha zinde hareket edebilirsiniz.

21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte gelişiminizin ve ilerleyişinizin önündeki engelleri fark ediyor ve hepsini kaldırabilirsiniz. Pek çok konuya ilgi duyabileceğiniz gibi önceden ilgilendiğiniz, çalışmalar yaptığınız alanları da bugüne uyarlamak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, hep gittiğiniz yerlerin dışına çıkarak farklı deneyimlere ulaşabilirsiniz. Bunun için gerekli imkanlara sahip olabilirsiniz. Yeter ki bunun farkındalığını ve özgüvenini taşıyın. Eksiklerinize değil bunları tamamlamaya odaklandığınızda, gerekli araştırmaları yapıp sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde hayattan da bunun karşılığını alabilirsiniz. Eğitimler, hukuki işlemler, resmi dairelerdeki işler konusunda şansınız yaver gidebilir. İyi ilişkiler kurmuş olmanın ekmeğini yiyebileceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Bu da size nereden devam etmeniz gerektiğini daha net gösterecektir.

Merkür’ün Yengeç burcunda hareket edecek olmasıyla hayatınızı hangi temeller üzerinde şekillendireceğinizi düşünebilirsiniz. Daha gelecek odaklı olmalısınız. Bugünü ve dünü sizi ileriye taşıyacak detayları bulmak için değerlendirmelisiniz. Haklılıklarınız için savaşırken kendinizden, hayatınızdan ödün verdiğinizi hatırlamalısınız. Artık mutlu ve güçlü olmak için mücadele veriyor, zihninizi buna odaklıyorsunuz. Sizin için gerekli olan eğitim, iş, arkadaş çevresi ve inançlar gibi konulara ağırlık vermelisiniz. Duygusal ve sezgisel olarak güçlü bir dönemdesiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda daha önce yaşadığınız olumsuz süreçlerin telafisini ve rövanşını alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, vize ve pasaport, aile evinin işlemleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

 

Motivasyon Sözü: “Dışarıdan onay aramadığınız veya buna ihtiyaç duymadığınız zaman, en güçlü halinizdesinizdir.”

Haziran 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 33' 02" R
Ay
Aslan
05° 04' 10" R
Merkür
Koç
27° 45' 37"
Venüs
Boğa
17° 41' 34"
Mars
Koç
10° 07' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 32"
Satürn
Balık
17° 39' 52"
Uranüs
Boğa
23° 07' 49"
Neptün
Balık
29° 17' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 45"
Lilith
Başak
24° 50' 28"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>