Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür'ün 2 Ocak itibariyle Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla yeni yılı yeni konularla açabilirsiniz. Kendinize, hayatınıza, sağlığınıza, ekonomik koşullarınıza çeki düzen vermek adına iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hangi alanda geliştirmeniz gereken konular olduğunu gördünüz. Bu süreçte, bu konulara ağırlık vermeye ve kalıcı çözümler üretmeye çalışmalısınız. Kendinizi neye odaklarsanız bunun dışında kalan konuların sizi etkilemesi ihtimalini de azaltırsınız. Her şeyin bir tepki hak etmediğini bilmelisiniz. 2023 Kasım ayından bu yana yaşadığınız süreçleri bir kez daha hatırlayın ve doğru gitmeyen konular karşısında objektif olun. Bu, olayların yüzünüze vurulması için değil, her şeyi dönüştürüp iyi etkilerini büyütmek için verilmiştir bir fırsattır. Bakış açınızı değiştirin. Sosyal mecralarda ya da yurt dışı destekli işlerde şansınız yüksek olabilir, çekingenliği bir kenara bırakın ve bunları kullanmaya çalışın. Harcamalarınızı dengede tutmak, ileriyi düşünerek hareket etmek sonraki günlerde önemli olacaktır. Büyük, riskli ve gereksiz harcamalardan, borçlanmalardan kaçınmalısınız.

Mars'ın 4 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi ile beraber kendiniz için ileriye dönük önemli adımlar atabilirsiniz. Kuralına göre oynamalısınız ama bazı kuralları da gözden geçirmeyi, uyarlamayı ihmal etmeyin. Bu sizi daha anlayışlı ve ileri görüşlü yapacaktır. Kendinizi göstermek, yaptığınız işi tanıtmak, ortaya çıkmak adına iyi bir dönem olabilir. Niteliğin ağır basması size avantaj sağlar. Akademik eğitim, mevcut eğitimlerin tamamlanması, kişisel gelişimi ve mesleki becerilerinizi destekleyecek çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Neyi başlatırsanız onun sonuçlarıyla karşılaşacaksınız. Dolayısıyla seçimleriniz kadar seçme becerilerinizi, kriterlerinizi de önemsemeyip geliştirmenizde fayda var. Mesafeli tutumlarınız yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir. Daha önce hiç tanınmadığınız ortamlarda bulunduğunuzda ciddiyet ve mesafenin doğru ayrımını yapmanız önemli olacaktır. Taşınma, farklı yerlerde bulunma ya da çalışma gibi konular gündeminizde ise süreci tamamlayabilir; yeni bir plan dahilindeyse şartlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte düşüncelerinizi emeğe, emeklerinizi kazanıma dönüştüreceğiniz yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Hayatınıza bir kesinlik, gerçeklik katmak isteyebilirsiniz. Eğitimini aldığınız, yeterli donanıma sahip olduğunuz alanlarda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu yönde hedefleriniz varsa profesyonelleşmek için ideal bir zamandasınız. Yaptınız yine yaparsınız, bir değişimi başlatmaktan korkmayın. Hayat görüşünüzü bu cesaretle güncel tutabilirsiniz. Bu da bulunduğunuz yerdeki ve farklı noktalardaki tecrübeleri görmenizi, kullanmanızı kolaylaştırabilir. Kalıpların dışına çıkmanız gerekebilir. Taşınma ya da seyahat planları, maddi gelir getirecek çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Tanıdığınız, bildiğiniz çevrelerin haricinde yeni insanlarla karşılaşabilirsiniz. İşbirlikleri, duygusal etkileşimler açısından önemli etkiler altındasınız. Risk ve kayıplarla karşılaşmamak adına tedbirli hareket etmeniz gerekebilir ama bunun bir önyargıya dönüşmesine mahal vermemelisiniz.

14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcunda hareket edecek olması, hakkında konuşacağınız yeni fikirleri ortaya çıkarabilir. Hukuksal ve ticari konularda dönüşler alabilir, kayıplarınızı telafi edebilirsiniz. Bu da size yeni planlamlar yapmak, uzun vadeli hazırlıklar içinde olmak noktasında destek verecektir. Fiziksel ve psikolojik açıdan güçlü olmak isteyebilirsiniz. Bu ikisinin bir bütün olduğunu, birbirini yansıttığını net bir şekilde gördünüz. Artık bir karar alırken bunu bir referans noktası olarak sayabilirsiniz. Güven vermeyen, zaman harcatan ama sonuç getirmeyen alanlardan uzaklaşmalısınız. Alışkanlıklarınızın değişmesi, erteleme ve irade kaygısı gibi konuları aşmanız için önemli olabilir. Sosyal mecraları takip ederken doğru bir süzme ve ayrıştırma yapmalısınız.

20 Ocak itibariyle Güneş'in Kova burcunda hareket etmesi sizi de hareketlendirebilir. Özellikleve uğraşlar noktasında yoğun, farklı, enerjik bir döneme giriyorsunuz. Bunu yapmanıza, böyle hissetmenize engel olan durumları daha net görebilirsiniz. Kimi zaman kendi davranışlarınızdan, kimi zaman çevresel faktörlerden doğan bu konuları geride bırakıp kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Memnun olmadığınız bir hayatı sürdürmekle vakit kaybetmeyin. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu, daha iyisine ulaşabileceğinizi göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz bulunduğunuz yerden uzaklaşmaya, düşünülmeyeni düşünmeye ihtiyacınız olacaktır. İhtiyaçlarınızı karşılamayı öğreneceksiniz. Yapıcı olmanız, çözüm odaklı ilerleyişiniz, kendinize has tarzınızla pürüzleri kolaylıkla aşabilirsiniz. Yeni biralmak, farklı sektörlerde yer almak, yapay zeka ve yeni teknolojileri kullanacağınız eğitimler oluşturmak ya da bu alanlarda kendinizi geliştirmek adına pozitif etkiler altındasınız. Farklı ve yenilikçi olmak isterken aykırı tutumlar sergilememeye, otoriteleri sarsmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü bu etkiler ışığında siz de bir otoriteye dönüşebilirsiniz ancak iyi bir zeminin üzerinde bunu yapmazsanız siz de aynı şekilde sarsılabilirsiniz.

Plüton'un bir devri kapatıp 21 Ocak'ta Kova burcuna geçmesiyle beraber tarzınızda, hayatınızda nasıl değişimler yapmanız gerektiğini daha net görebilirsiniz. Hırs ve duygular konusunda daha dengeli olmaya, daha işe yarar konulara değinmeye çalışmalısınız. Sizden beklenenlere aşırı ve karşıt tepkiler geliştirmek yerine buradan ne kazanabileceğinize, ne mesaj alabileceğinize odaklanın. İtibar ve saygı istiyorsanız, bunun neye verileceğini iyi belirlemelisiniz. Mücadelenizi bu yönde vermek için bu haftayı kullanabilirsiniz. Hızlı ve keskin sonuçlar almak için acele etmeyin. Sabır, istikrar, öğrenme ve tecrübeleri kullanmak bir süreçtir ve uzun olabilir. Sonuçta Roma da bir günde kurulmadı. Kendi kurulumunuz için en doğru zemini, tercihi, alanı ve kuralı bulmalısınız. Ailevi ilişkiler, duygusal kararlar gündeminize gelebilir. Burayla ilgili bırakmanız gereken ya da bırakılmasını sağlayacağınız davranışlar söz konusu olabilir. Ekonomik açıdan yeni kararlar almanız gerekebilir. Zam ve maaş beklentisinin dışına çıkmak, kendi kazancınızı kendinizin belirlemesi, var olan haklarınızın dışında bir yatırım ve birikim alanı oluşturmak üzerine düşünebilirsiniz.

23 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi ile beraber üzerinde çalıştığınız, kapsama alanınıza giren konular hakkında daha somut sonuçler elde edebilirsiniz. Öğrendiklerinizi, kazanımlarınızı hayatınıza taşımak noktasında önemli fırsatlarınız olabilir. Özellikle ekonomik düzenlemeler yapmak, bunu geliştirecek işlerle ilgilenmek adına şanslı bir dönemdesiniz. Alıştığınız düzeni güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sertifikalı eğitimlerin ardından bunları kullanabileceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Sosyal açıdan kendinizi geliştirmeniz, insan ilişkilerini daha iyi anlamanız için önemli bir süreç olabilir. Ciddi ve baskın karakterinizin bıraktığı intibayı görebilirsiniz. Olumlu ve olumsuz her geri bildirimde, kendinizle uğraşacağınız yeni bir konu öğrenebilirsiniz. Kadın otoriteler,ya da imkan sahibi olan kişilerle olan ilişkileriniz önemli olabilir. Burada zıtlaşmak yerine sorumluluklara uygun hareket etmeye çalışmak daha iyi sonuç almanızı sağlayabilir. Kuralların ve süreçlerin zorlayıcı olmasına karşı tepkilerinizi değiştirmelisiniz. Yapıcı ve vizyoner bir kimlik kazanmak, yaşam koşullarınız ne olursa olsun sizi bir adım öne taşır.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte aile meselelerine öncelik vermeniz gerekebilir. Psikolojik ya da fiziksel sorunların gündeminize gelmesiyle yaşam tarzınızı büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. Bu durum sizi rahatsız etse de, uymanız gereken kurallar olduğunu unutmamalısınız. Kalbinizi ne ile doldurduysanız onun sonuçlarını görebilirsiniz. Bu yüzden bu Dolunay süresince sakin kalmaya, anlayışlı ve yapıcı olmaya, gardınızı düşürmeye çalışmanızda fayda var. Söz geçirmek yerine anlaşmak önceliğiniz olmalıdır. İmkanlar ve istekler arasında doğru bağlantıyı kurmalısınız. Maddi ve duygusal sorunlar krizleri bu şekilde önleyebilirsiniz. Aile kurmak, kendi düzeninize geçmek gibi konularda kararlarınızı netleştirecek haberler alabilirsiniz.

27 Ocak'ta burcunuzda ileri harekete başlayacak olan Uranüs, işleri daha rahat yoluna koymanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi kısıtladığınız, sınırlandığınız her şeyin bir patlama ile sonuçlanmasından dersler çıkarmanızda fayda var. Özellikle sağlık sorunları ve ilişkiler noktasında düştüğünüz yanlışları, daha fazla ilgilenmeniz gereken detayları düşünmelisiniz. Her zaman yaptığınızı değil, o zamana göre yapmanız gerekenin önemli olduğunu unutmayın. Kendinizi göstermek istediğiniz alanları, bunu yapma biçiminizi değiştiriyorsunuz. Geçmişten örnekler ve profesyoneller size bu konuda fikir verebilir.

Motivasyon Sözü: “Hakikate giden yolda insan iki hata yapabilir; sonuna kadar gitmemek ya da hiç başlamamak.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>