Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketine başlaması kendinize görev edindiğiniz konuların gerçekliklerini ve hayatınıza etkisini gösterebilir. Kendinize seçtiğiniz yolu değerlendirebilirsiniz. Bugüne kadar neler yaptığınız ve yapmadığınız hakkında kendinize karşı objektif olmalısınız. Bu size seçimlerinizi belli bir oranda değiştirme ya da düzenleme dürtüsü getirebilir. Bunun bir gereklilik olduğunu kabul etmekte zorlanabilirsiniz ama bu zorluğu aşmak için çaba göstermekten daha iyi bir seçeneğiniz olmayabilir. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi revize edebilirsiniz. Doğru mesafeyi bulduğunuzu bir zarara uğramadığınızda, uğradığınız durumda da bundan en az şekilde etkilendiğinizde öğrenebilirsiniz. Daha gerçekçi düşüneceğiniz bir dönemdesiniz.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcundaki kavuşumu, hayatınızda bir şeyleri dönüştürebilmek için size fırsat tanıyabilir. İlişkilerinizi duyurmak, niyetlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmak, bunların geri dönüşleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinize ve yapabileceklerinize güvenmeye çalışın. Bu sayede duygusal manipülasyonların ya da iyi niyetli olmayan kişilerin gölgesinden çıkmanız daha da kolaylaşacaktır.

3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay size kendinizi ve isteklerinizi hatırlatabilir. Aldığınız eğitimleri, edindiğiniz tecrübeleri uygulamaya koymak isteyebilir; bu alandaki çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Her zaman uzun vadeli ve kazançlı olanı istediğiniz için burada bir karar vermek ve bunun üzerinden ilerlemek sizin için daha kolay olabilir. Buna gölge düşüren durumlara ve insanlara karşı tavırlarınızın netleşmesini isterken gergin ve mesafeli bir duruş da sergileyebilirsiniz. Birtakım dedikodu ve yanılgılardan bu sayede kurtulabilirsiniz ancak doğru kişilerle doğru ilişkiler kurmak konusunda da kayıp yaşamamak için dengeyi yakalamalısınız.

Mars'ın Başak burcunda hareketine başlamasıyla beraber duygusal konuları mantığınızla ele alabilir, kendiniz için en iyi olanı seçmeye çalışabilirsiniz. Seçici ve özenli bir dönemdesiniz, bunun etkilerini yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Kendinizi duygusal ve parasal olarak garantiye almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ya da karşınızdaki kişiyi zorlamamak adına neyin üzerinde duracağınızı ve durmayacağınızı iyi belirlemelisiniz. Eleştirel bir dil kullanmak, bunu davranışlarınıza da yansıtmak yapıcı olmadığınız sürece başınızı ağrıtabilir. Bunun getireceği gerginlikler ve tartışmalardan uzaklaşmak adına adımlarınızı ağır ağır atmayı düşünebilirsiniz. Hayata geç kalmamak için düşünmek ve harekete geçmek arasındaki sınırı gözden geçirmelisiniz. Maddi açıdan da şanslı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yatırımlarınızı başlatabilir, mevcut işinizi büyütebilir, bir fikrinizi üzerinde çalışabilir hale getirebilirsiniz.

17 Temmuz'da Kuzey Ay Düğümünün burcunuzdan ayrılıp Koç burcuna geçişi ile sahip olduklarınızı ne şekilde kullanıp kimlerle paylaşacağınıza karar vermeye başlıyorsunuz. Mahremiyetin öncelikli olması, kendinizi belli bir kalıbın içinde tutmanın önemli hale gelmesi gibi gündemleriniz olabilir. Bu sayede ileride kendinizi görmek istediğiniz yer için gereken her şeyi hazırlayabilir, gerekmeyen her şeyden de kurtulabilirsiniz. Güney Düğümün Terazi burcuna geçişi gündelik yaşantınıza gölge düşüren, bağımlılık gibi hissettiren alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için size bazı gelişmeler getirebilir. Sizin için belli bir rutini farklı bir noktaya taşımak zor olsa da bu zoru başarmak için gereken cesarete sahip olduğunu görebilirsiniz. Hem bedeninizi hem ruhunuzu hareketlendirebilir, kendinizle mutlu olmayı deneyimleyebilir ve bunu destekleyen faaliyetleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Planlar yapın ve bu planları yeni hayatınızın ilk başarısı haline getirecek alt yapıyı hazırlayın. Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bundan emin olmakla ilgili tereddütlerinizi aşabilirsiniz. Çevrenizi gözden geçirebilir, manipülatif arkadaşlıkları sonlandırıp güvendiğiniz ve destek gördüğünüz kişilerle yola devam edebilirsiniz. İşbirlikleri, sosyal medya çalışmaları ve seyahatler ön plana çıkabilir. Duygusal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Mars-Satürn karşıtlığının etkisi sizi yapmak istedikleriniz ve sorumluluklarınız arasında bir tercihe zorlayabilir. Hayatınızla inatlaşmamalısınız. Bildiklerinizin dışında da bir hayat olduğunu bilin ve bunun getirdiği durumları kontrol altına alın. Parasal yatırımlar, ortaklı işler konusunda kime güveneceğinizi doğru analiz etmelisiniz. Aceleden doğan sorunlarla karşılaşmamak için bu sürecin geçmesini bekleyebilir ya da ince eleyip sık dokuyarak doğru noktalara parmak basabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlaması aileniz ve evinizle ilgili bazı gelişmeleri yeniden gündeme getirebilir. Parasal paylaşımlar, taşınma ve ev düzeniyle ilgili işlemlerinizde aceleden kaçınmalısınız. Bugüne kadar aldığınız, yaptığınız her şeyin hayatınıza nasıl etki ettiğini daha net göreceğiniz için harcamalarınızı ve tavırlarınızı da buna göre düzenleyebilirsiniz. Aile içinde çözdüğünüzü düşündüğünüz sorunların yeniden ortaya çıkması, daha öncesinde mücadele ettiğiniz bir durumun neticelenmesi sizi bazı dengeleri yeniden kurmaya itebilir. 23 Temmuz'da Güneş'in de Aslan burcuna geçmesi burada yaşadıklarınızı fark etmek ve yönetmek konusunda size yardımcı olacaktır. Bu süreçte kadın figürlerin etkisini ve desteğini daha çok hissedebilirsiniz.

Koç burcundaki Chiron'un geri hareketine başlaması arka plana attığınız ya da geri bıraktığınız konuların vardığı noktayı size gösterebilir. Yalnız kalmak, destek görememek ya da etki bırakamamak gibi endişeler özgüveninizi zedeleyebilir. Bunların bir sanrıdan ibaret kalabilmesi için bir adım atmak istediğinizde daha iyi hazırlanmaya ve belki fikir almaya ihtiyacınız olabilir. Olaylara bakış açınızı ve gidiş yolunuzu değiştirdiğinizde düşündüğünüz gibi ruhsal yaralanmalarla karşılaşma ihtimaliniz düşecektir.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelmesi evle ilgili konularda önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Hem fiziksel düzenleme hem de aile içi ilişkilerde bazı şeyleri netleştirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işleri, taşınma, işe bağlı yer değişiklikleri yapma gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Burada önemli nokta, tüm bunları kendi isteğinize göre yapıp yapmadığınız ve bunun dozuna dikkat edip etmediğiniz olacaktır. Ailenizdeki kadın figürler, eşinizle ilişkileriniz ve aranızdaki geçen paylaşımlar dikkat çekebilir.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi ile beraber hem keyfinize hem de duygusal hayatınıza odaklanacağınız bir dönem olabilir. Düşüncelerinizi dile getirmek, konuşmak ve paylaşımlar yapmak için bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Elde ettiğiniz, size sunulan şansı kullanmak için adım atmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Hobilerinizin sadece bir hobi olarak kalmaması için girişimlerde bulunabilir, paraya dönüştüreceğiniz işler ve yatırımlara odaklanabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Tüm sermayenin en değerlisi insana yapılan yatırımdır.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>