İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Boğa burcundaki Jüpiter’in 4 Eylül’de geri hareketine başlamasıyla iç dünyanızla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz bazı gerçekler, inatlaştığınız ilişkiler söz konusu ise yeniden düşünmeniz gerekebilir. Size iç huzuru yaşatan insanların ve olayların varlığı için mücadele verdiğinizden emin olmalısınız. Kişisel gelişiminiz, karşılaştıklarınızı değerlendirme şekliniz ve bunları hayatınıza yansıtmanız öncelikleriniz arasına girmelidir. Ekonomik açıdan beklentilerinizin gerçekleşmesinden emin olmalısınız. Kendinizi garantiye almadan herhangi bir söz vermek ya da hamle yapmak doğru olmayabilir. Çevrenizdeki olumsuz düşüncelerin sayısının artması kabuğunuza çekilmenize neden oldu diye hayatınızdan vazgeçemezsiniz. Sorunun olmamasını değil, bunları aşıp hayatınıza bakmanız için gücünüz olmasını dilemelisiniz.

Güneş’in ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumu, evinizde geçireceğiniz zamana ve burada yapacaklarınıza dikkat çekebilir. Kendinize dinlenmek için fırsat oluşturmamayı sonlandırmalısınız. Çalışmalarınıza evinizden devam etmek, bu konuda size yardımcı olabilir. Evinizle ilgilenmek, satınalma ve taşınma işlemlerinizi gözden geçirmek, eksikleriniz ve ihtiyaçlarınızla ilgili hazırlıklar yapmak gündeminizde yer bulabilir. Bazı konuların yeniden gündeme gelmesi, aile büyüklerinizin öneri ve eleştirileri gibi durumlarda sözleriniz belirleyici olabilir. İmza ve karar gerektiren konuları detaylı bir şekilde düşünmek için doğru bir zamandasınız.

15 Eylül’deki Başak yeniayı aile ve yaşam koşulları konusunda size bazı fırsatlar getirebilir. Ev işleriniz, taşınma ve satın alma konularınız hızlanabilir ve sonuç alabilirsiniz. Sizin için sürüncemede kalan, çözülemeyen, anlaşılamayan her şeyin netlik kazanması üzerinizdeki yükü ve baskıyı azaltacaktır. Rahatlık ve sadelik içinde yaşamak, rutinlerinizde kalmak her şeyin üstünde olabilir. Bunu sağlayacak bir gelişme olduğunda ya da oldurulması gerektiğinde sorumluluk alabilirsiniz. Kızdığınız ya da farklı düşündüğünüz konularda tepki göstermemeli, yapıcı olan her teklife kulak vermelisiniz. Göremediğiniz bir detayın önünüze gelmesi, fazlaca kurduğunuz bir konunun ise aslında çok basit bir şekilde çözülebildiğini görebilirsiniz. Hayatın içerisinde her şey sırası gelip oluyorken siz de kendi hayatınızda bir sıralama yapmalısınız. Yanlış bir karar alacağınız korkusuyla adım atmamak sizi yaşayacağınız mutluluktan alıkoyabilir. Unutmayın yanlışlar düzeltilebilir ama mutluluk ise kaçar. Kovalamacayı bırakıp size sunulan, teklif edilen imkanları değerlendirmeye almalısınız.

23 Eylül itibariyle Güneş’in Terazi burcunda hareket etmesiyle eğlence merakınız ve hayatı keyifli hale getirme isteğiniz konusunda destekler bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızdan ve aile sorumluluklarınızdan arta kalan zamanları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ya da yeni uğraşlar bulmak, tatil planlarını gözden geçirmek, sosyal etkinlikler düzenlemek ya da bunların bir parçası olmak üzerinizdeki stresi ve baskıyı ortadan kaldırabilir. Zihninizi ve gündeminizi rahatlatmak becerilerinize ve duygularınıza daha iyi hakim olmanızı sağlayabilir. Bu da, hayal gücü gerektiren işlerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak ve size yeni imkanlar tanıyacaktır. Bir şeyler üretmek ve bunların göze, kulağa hitap etmesini istiyorsanız bu dönemi çok iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili hayal kırıklıklarınızı ortadan kaldıracak, var olan ilişkinizi güçlendirecek gelişmeler söz konusu olabilir. Karşılıklı bir çaba görmek, ilgiyi ve sevgiyi canlı tutacağı için buna önem vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Mutluluğun koşullara değil, birbirinizle olan iletişiminize bağlı olduğunu gördüğünüzde küçük adımların önemli ve büyük yollara çıktığını görebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, ihtiyaç sahibi çocuklarla ilgilenmek, onların yeteneklerini kullanmalarına yardımcı olacak ortamlar kurmak gibi gündemleriniz söz konusu olabilir. Sevgi ve emek ilişkisini filmden hayatınıza taşımak için ideal bir dönemdesiniz.

Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay sadece bugünü değil bugünden sonrasını da düşünerek ilerlemeniz gerektiğini hatırlatabilir. Her şeyin kısa vadeli olanına veda ederek geleceğinizi büyük ölçüde şekillendiren işlerin ve düşüncelerin peşine düşmelisiniz. Kendinizi geç kalmış hissettiğiniz günlerin sonuna geldiniz. Bugün yeniden ve daha iyisiyle başlamanız için hayatınızdaki ekonomik ve duygusal tüm parametreleri düşünmelisiniz. Çünkü başlangıç noktanızı, kime ve neye ne kadar yer verdiğiniz belirleyecektir. Her şeyin sizin çabanıza ve emeğinize bağlanmasından yorulsanız da bunu avantaja dönüştürmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayallerinizin size yakın olması için bu yakınlığı siz başlatabilirsiniz. Bu durum, bazı insanlardan ve konulardan uzaklaşmanız sonucunda olabilir. Dolayısıyla biten dostluklar ve işlere üzülmek için vakit harcamamalısınız. Bakış açınızın değişmesi, doğruyu yanlışı net bir şekilde görmeniz cesaretinizi arttıracaktır. Ancak bunu yanlış söylemlere, kararlara sebebiyet verecek tavırlara dönüştürmemeye de dikkat etmelisiniz. Sosyal hayatın içinde daha çok yer almak, hem fiziksel olarak hem de sanal ortamda ses getirmek, haliyle sizi yeni insanlarla bir araya getirecektir. Herkesten öğrenecekleriniz, ilham alacaklarınız var. Kendi özgür ve özgün fikirlerinizi besleyebilmek adına bilgiye ve insana olan tutumlarınız belirleyici olacaktır. Yeniden başlattığınız her şeyin size hizmet edeceği bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: “Başarı için gerçek fırsat, işte değil, kişinin içinde yatmaktadır.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 51' 18" R
Ay
Başak
28° 35' 09"
Merkür
Boğa
03° 22' 20"
Venüs
Boğa
23° 11' 10"
Mars
Koç
13° 32' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 58' 23"
Uranüs
Boğa
23° 23' 23"
Neptün
Balık
29° 23' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 25"
Lilith
Başak
25° 20' 10"
True Node
Koç
14° 55' 40"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>