Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketinin başlamasıyla geri plana attığınız, görmezden geldiğiniz her şeyi gündeminize getirebilirsiniz. Bazı insanlarla sorun yaşadığınızda, bazı işler istediğiniz gibi gitmediğinde kendinize pay biçebilirsiniz. Ancak retro döneminde bunu ne yönde yaptığınızı görebilirsiniz. Kendinize karşı zorlayıcı eleştiriler yöneltmek yerine karşılaştığınız olumsuzlukları dönüştürebileceğiniz fikirler üzerinde durmalısınız. Belli bir sınırınızın olması gerektiğine ikna olabilirsiniz. Özgüveninizin gerçekten sağlam olduğuna, değerlerinize ne kadar sahip çıktığınıza odaklanın. Böylece sizi neyin yıktığını veya neyin ayakta tuttuğunu daha iyi anlayabilirsiniz.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcundaki kavuşumu, eviniz ve yaşam şekliniz konusunda yeni kararlar aldırtabilir. Ev sahibi olmak, taşınmak, eskinin olumsuz etkilerinden sıyrılmış bir düzenin içinde yer almak isteyebilirsiniz. Fiziksel ve duygusal olarak yenilenmeye çok yakın olduğunuzu hissedebilirsiniz. Evlilik, ilişkinizi ailenizle paylaşmak gibi gündemleriniz olabilir.

3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyerinizde kendinizi görmek istediğiniz yerle ilgili soru işaretleriniz sonuçlanıyor. Daha güçlü hissedeceğiniz bir düzenin içinde olduğunuzu düşünüyorsanız bunu devam ettirme yönünde bir çaba gösterebilirsiniz. Sürecin sizin için nasıl akacağını tam olarak bu düşünce belli edecektir. Belli bir odak noktası üzerinden ilerlediğinizde aklınızı, duygularınızı, tutumlarınızı ve bulunduğunuz ortamları da buna göre düzenleyebileceksiniz. Gergin ve yorgun hissettiğinizde bunu hatırlamak size hem daha iyi çalışma imkanı verecek hem de yanlış anlaşılmaların, beklenmedik olumsuz konuşmaların önüne geçecektir.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Başak burcuna geçişi ile beraber sizi yoğun ve verim bir süreç bekliyor olacaktır. İş ya da ev kazaları, sindirim sistemiyle ilgili problemlerini ve etkilerini en aza indirmek için planlı hareket etmelisiniz. Doktorunuzun önerileri doğrultusunda bir beslenme düzeni, uyku sistemi ve dozunda egzersizler size yardımcı olacaktır. Detaylar hayatınızı kurtarıyor olsa da bunlara kendinizi kaptırıp asıl amacınızdan uzaklaşmamalısınız. İş kurmak ve geliştirmek, çalışma ortamınızda düzenlemelere gitmek ya da bununla ilgili talepleri karşılamak gibi gündemleriniz olabilir. Fiziksel ve psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmek istediğiniz bir zamandasınız. Bunun gerekliliklerinin farkında olmak sizi daha akıllıca bir tempoda olmaya itebilir. Zaten yapmanız gerekenin da bu olduğunu unutmamalısınız. Enerjinizi dağıtan her şeyden arınabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

Temmuz ayının ve hatta 2023 yılının sizin için en önemli ve etkili zamanı 17 Temmuz'daki Yengeç yeni ayı ve Kuzey Ay Düğümünün burcunuza geçişi ile başlıyor. Eski alışkanlıklarınızı, sizi durduran konuları, mutsuzlaştıran ilişkileri hatta çok severek tercih ettiğiniz stilinizi bırakıp yeni bir defter açıyorsunuz. Kendinizin farkında olsanız da bunun gereklerini yerine getirmek konusunda engeller, durağan zamanlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bunların hepsi aşacak fırsatlar bulabilir, cesaretinizi gerçekten hissedip kullanabilirsiniz. Başkalarının hayatlarıyla ilgilenmeyerek kendinize yöneldiğiniz, hem fiziksel hem de mental olarak geliştirmeye çalıştığınız her şey yeni bir hayat rutini oluşturabilir. Bunu kabullenmek ve buna göre yaşamak hayatınızı daha pratik, hareketli ve kaliteli hale getirebilir. Özellikle Güney Ay Düğümün Terazi burcunda size ilişkilerle ilgili öğretilerini sunması, burayı aşmanıza yardımcı olacaktır. Önemli tanışmalar, ailevi gündemler söz konusu olabilir. Ne kadar özenli olursanız, ne kadar isteklerinize uygun yaşarsanız onun karşılığını ve desteğini o kadar bulabilirsiniz. Hayatınıza buna katkı sağlayacak insanlar alabilir, seçimlerinizi ve kriterlerinizi değiştirebilirsiniz. Yaşam alanlarınız, evinizin ihtiyaçları ve nasıl bir yaşamın içinde olmak istediğiniz sorusu gündeminizde olabilir. Gayrimenkul tercihleriniz, aile huzurunuz konusunda bu konulara göre hareket edebilirsiniz.

Mars-Satürn karşıtlığı gündelik telaşlarınızı yavaşlatabilir. Bu yavaşlamayı bir engel olarak görmek yerine kendinizi dinlenmek ve ne durumda olduğunuzu fark etmek için bir fırsat olarak görmelisiniz. Sağlık sorunları, beslenme düzeni ve çevresel faktörlerin etkisinde ne kadar kaldığınızı bilmek burada yaşadığınız ikilemi ve zorluğu aşmanıza yardımcı olabilir.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlaması, değer yargılarınızı kırmak yerine onları değiştirmek konusunda size ipuçları verebilir. Hayatta mutlu olduğunuz anları ve bunları nasıl yaşadığınızı, neyin üzerine kurduğunuzu düşünmelisiniz. Gerçek ve samimi bir sevginin, emeğin olmadığı her şeyle yüzleşebilirsiniz. Hem ilişkilerde hem de parasal konularda dikkatli olmanız, doğru gözlem yapmanız ve heyecanla, aceleyle hareket etmemeniz sizi olası sorunlardan kurtarabilir. Konuşulmayanları gündeme taşıyabilir, bazı adımları daha ağır atabilirsiniz. Zamanı değerli hale getirmek zaman alabilir, bunu unutmamalısınız. Güneş'in 23 Temmuz'da Aslan burcuna geçişi burada yaşayacağınız farkındalığı büyütebilir. Enerjinizi, motivasyonunuzu, hayallerinizi ve sevginizi ziyan etmemek için hangi yoldan gitmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Tatil planları yapabilir, ailenizle ve çocuklarınızla vakit geçirebilir, yoğunluğunuz yüzünden ertelediğiniz etkinliklerle ilgilenebilirsiniz.

Burcunuzda geri hareket etmeye başlayan Chiron, özel hayatınızda kendinizi görmek istediğiniz yer konusunda bazı şüpheler oluşturabilir. Bu şüpheleri, çözüm bulmak ve yok etmek için kullanırsanız hayatınızdaki aksaklıklara, eksik hissettiğiniz alanlara hükmetmeniz kolaylaşabilir. İstediğiniz bir şeyin gerçekleşmemesindeki sorumluluğu kendinize yapıcı bir şekilde atın.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumu ikili ilişkilere olan yaklaşımlarınıza bazı etkiler getirebilir. Bu etkilerin olumsuz yönde olmaması adına tavırlarınızın altında yatan nedenleri iyi anlamalısınız. Farkında olmadan bir üstünlük kurmaya çalıştığınızda bunun geri dönüşleri olumsuz olabilir. Kendi fikrinizi ve hislerinizi dikte etmemeye, bunun istediğiniz yönde karşılık bulmasına zorlamamaya çalışmalısınız. Düşünceleriniz kadar bunları nasıl ifade ettiğiniz, hayalleriniz kadar bunları nasıl değerlendirdiğiniz de önemlidir. Özellikle çocuklarınıza karşı ya da onlarla ilgili konulara empati yaparak yaklaşmanız destek görmenizi de sağlayacaktır.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi edindiğiniz tecrübeleri hayatınıza dahil etme konusunda size yol gösterebilir. İş konularını düzenleme, görüşmeler yapma ve işinizi daha iyi hale getirme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. İmzalara ve iletişime çok açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Zihninizin bu denli aktif oluşu, birçok detaya hakim olma isteği doğurabilir. Sorumluluk alanınızı doğru belirlemek bunun sizin için bir dezavantaj olmasını engelleyecektir. Konunun üzerine iyi düşünmekle düşünerek zaman kaybı yaşamak arasındaki çizgininin farkında olarak ilerlemelisiniz. Sağlıklı alışkanlıklar oluşturmak veya bunları sürdürmek adına iyi bir dönem olabilir.

Motivasyon Sözü: “Bir duvara çarparsan arkanı dönüp pes etme. Ona nasıl tırmanacağını bul.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>