Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Balık burcundaki Neptün'ün geri hareketine geçişi sahip olduğunuz her şeyin gerçekten size ait olup olmadığını düşündürtebilir. Eviniz, yaşam tarzınız ve aile ilişkilerinizde bir şeylerin boşa dönen bir pedala benzediğini görebilirsiniz. Görmezden gelmek yerine konuşmayı, hislerinizi paylaşmayı denemelisiniz. Bir yere ait olmak, bir şeye sahip olmak istiyorsanız yaşayacağınız hayal kırıklıklarını değil bu isteğinizi düşünmelisiniz. Hatayı burada yaptığınızı gördüğünüzde hem evinizde hem dehayatınızda dengeleri korumak, iyileştirmek ve daha esnek olmak mümkün olabilir. Satın alma işlerinizde bir gelişme olduğunda imkanlarınızın farkında olarak ilerlemenizde fayda var.

Güneş ve Merkür'ün Yengeç burcunda bir araya gelişi bazı sorunları gün yüzüne çıkarıyor gibi görünse de aslında çözümü de getirebilir. Maddi beklentiler, eşinizin ya da ailenizin desteği, bulunduğunuz ortamdan yapacağınız çalışmalar konusunda şanslı olabilirsiniz. Bu şansı kullanmak için geri durmaktan vazgeçmelisiniz. Yürümek adım atmakla gerçekleşir, bunu unutmayın.

3 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ekonomik sorunlarınızı çözüme kavuşturmak adına yeni yöntemler denemenize, mevcut yöntemlerinizi de değerlendirmenize vesile olabilir. Adımlarınızı sağlam attığınız her şeyin somut geri dönüşlerini almak sizi motive edecektir. Bir süredir yoğun bir emek vermek sizi hayattaki önceliklerinizden uzaklaştırmış olsa da bu dolunay ile buna bir "dur" diyebilirsiniz. Değerli hissettiğiniz, değer verebildiğiniz alanlar ve ilişkiler, iyi ve uzun vadeli bir kazanç gayretinde olmak sizi olası sorunlardan koruyabilir. Yanlış anlaşılmalar ve olumsuz davranışlardan uzak durmak için ne elde etmek istediğinizi düşünün.Mars'ın Başak burcundaki seyri kariyerinizin zirvesine giden yolu hazırlayabilir. Kendinizi ve çabalarınızı en güzel şekilde gösterebilirsiniz. Bunun için gereken donanıma sahip olduğunuzu öncelikle kendiniz kabullenmelisiniz. Böylece hem teklifleri daha iyi değerlendirebilir hem de kendi planlarınızı daha iyi uygulayabilirsiniz. Doğru bir planlama, zamanında hareket etme ve sadece gerekli konularla ilgilenme bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir. Sabırsız ve heyecanlı tavırlar,yükünüzün fazlalığından doğan stresle birleştiğinde çalışma ortamınızda tatsızlıklar ortaya çıkabilir. Profesyonel ve insan odaklı davranmayı daha iyi tecrübe edebilirsiniz. İsteklerinizi dile getirmek yerine bunun sizin için önemini ve gerekliliğini gösteren bir izlenim bırakmaya odaklanmalısınız. İş kollarınızı düzenleyebilir, takviminizi yenileyebilir ve sorumluluğunuz olmayan işleri üstlerinizle görüşerek başkalarına devredebilirsiniz. Rahat bir zihin işlerinizin de rahatlıkla ilerlemesine yardımcı olacaktır.

17 Temmuz'da Ay Düğümlerinin Koç ve Terazi burçlarında ilerleyecek olması, Yengeç yeni ayının yaşanması hayatta mutlu olmak için izlediğiniz yolu, tercihlerinizi ve çevrenizi değiştirebilir. Farkında olmadan bir takıntı oluşturan durumlar söz konusu olabilir. Yeter ki, aşmak isteyin. Bu süreçte isteyip de alamayacağınız şey olmayacak denilebilir. Duygu ve düşüncelerinize hizmet etmeyen hiçbir şeyin sizinle kalmasına müsaade etmeyebilirsiniz. Bu da eğlenme ve mutlu olma tanımınızı büyük oranda değiştirebilir. Kendinizi bu yönde yetiştirmeye başladığınızda aklınızdaki fikirleri netleştirmek de bunları uygulamak da kolaylaşabilir. Sosyal çevrenizde sayılı arkadaşlıklarınız olabilir. Herkesle iyi olma, bazılarıyla samimi olma gibi bir misyonla ilerlediğinizde iyi niyetinizin sömürüldüğü durumlar doğabilir. Buna bir son vermek adına iyi bir dönemdesiniz. Başkalarına verdiğiniz desteğin her zaman olumlu geri dönüşü olmayabilir, bunun bilincinde olarak ilerlemelisiniz. Kendinize destek verin. Hayal ettiğiniz bir şeyler varsa bu konuda adım atabilir, kazanç noktası oluşturabilirsiniz. Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile özellikle finansal açıdan şanslı bir süreç yaşayabilirsiniz. Başkalarından beklentiyi en aza indirip kendinizi ve imkanlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Eşinizden alacağınız bir destek, beraber yürüteceğiniz birfikri ekonomik açıdan kendinizi rahat hissedeceğiniz bir düzen oluşturmanıza yardım edebilir. Korkmasanız da sizi durduran bir şeyler olduğunu görün, gördüğünüzü anlamak ve dönüştürmek her zaman daha kolay ve kısa bir yoldur.

Mars ve Satürn'ün karşılıklı duruşuve ev arasındaki dengeyi korumakta sorunlar oluşturabilir Evegetirmek, sorumluluklarınızın artması stres yönetiminizi zorlaştırabilir. Kendinize molalar oluşturmanız gerektiğini hatırlamalısınız. Aile büyüklerinizin bu noktadaki geri dönüşleri davranışlarınızda etkili olabilir.

Venüs'ün Aslan burcunda geri dönüşe geçişi kendinize yatırım yapmanın önemi ve gerekliliği üzerinde durabilir. Bu yatırımı sadece kişisel gelişim,desteği ve çevresi olarak adlandırmamalısınız. Keyif almanızı, iyi hissetmenizi sağlayan konulara ne kadar yer verdiğinize de bakmalısınız. Bir şeyleri ertelemeye ya da aceleye bıraktıysanız bunların geri dönüşü başka şeylerde de mutsuzluk yaşamanız şeklinde olabilir. Tüm bunların etkisinde kalıp bir karara varmak istediğinizde egonuzun, çevre baskısının gölgesinde kalabilirsiniz. Hayatın aceleye gelmediğini ve gelmeyeceğini unutmayın. Alışveriş, eğitim, hukuksal konular ve işbirlikleri konusunda zorunlu olmadıkça bir hamle yapmayın. Var olan bir sürecin haricinde, yeni bir şeyler kurmaya çalışmak sizi zorlayabilir. Retro dönemini zorlukların arkasındaki kolaylıklarla geçirdiğinizde, bu dönemin sonlanmasıyla hayatınıza daha kalıcı değerler katabilirsiniz. Aklınıza oturmayan konuları 23 Temmuz'da Güneş'in Aslan burcuna geçişi ile çözebilirsiniz. Şekil vermek kadar bunu nasıl yapacağınızı da daha iyi anlayabilirsiniz. Uzun vadeli olanı görmek, bunu geliştirmek kolaylaşabilir. İyi bir tatil, yurtiçi ya da yurtdışında yapacağınız programlar, dini konular gündeminizde yer tutabilir. Hem öğrenecek hem de öğreteceksiniz.

Chiron'un Koç burcunda geri hareketine başlaması, siz ve duygularınız arasında bir rekabete götürebilir. Duyguları yenmeye çalışmak yerine onları anlamaya çaba harcadığınızda bunu nasıl yaşamanız gerektiğini de anlayabilirsiniz. Kendinizi ispat etmek, yeteneklerinizi sergilemek adına bazı engellerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Bu engeller gerçekse onları yenmek için fırsatları da görebilirsiniz. Dolayısıyla öncelikle bunların gerçekliğini test etmelisiniz. Şüpheyi kenara bırakın, yolunuz açılsın.

Merkür ve Venüs'ün Aslan burcundaki kavuşumu hakkınızı savunmak ve bunun doğru bir şekilde yapılmasına zemin hazırlamak konusunda size bazı uyarılarda bulunabilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, işbirliklerinize ve ilişkilerinize nasıl yaklaştığınıza, burada nasıl bir izlenim bıraktığınıza odaklanmalısınız. Sorun çıkan durumlarda burada payınızın olduğunu, olabileceğini kabul etmelisiniz. Bu sayenizde iyi niyetinizi göstermek ve insanların buna itimat etmesi kolaylaşacaktır. Seyahat ve tatil planları, sevdiklerinizle vakit geçirmek, hem keyfi hem de gelişiminize destek olacak harcamalar yapmak için iyi bir süreç olabilir.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi kariyerinizdeki tempoyu destekleyecek fikirleri ve anlaşmaları beraberinde getirebilir. Çabanızı göstermek daha kolay olabilir, söylediklerinizle iz bırakabilirsiniz. Yöneticiler, üst düzey kişiler, işbirlikçileri ve aracılarla sıkı bir iletişiminiz olabilir. Bazı şeyleri beklemek ya da sadece bunlar için çalışmak kadar fikirlerinizle bunu süslemek de önemli olacaktır. Sakin, mantıklı ve ne yaptığının, ne istediğinin farkında olan biri olduğunuzda kazanan sizsiniz demektir. Terfi, kazanç ve sorumluluk değişimi gibi gündemleriniz olabilir.

Motivasyon Sözü: “Başarı, ağır işlerin ve azmin çocuğudur. İkna edilemez veya rüşvet verilemez; bedelini öde ve senin olsun.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>