Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, haftanıza isteksiz başlıyorsunuz ama Pazartesi, Salı gününden sonraki dönem Çarşamba günü ile beraber hızlanacak hareketleneceksiniz. Kendi gücünüzü daha etkin bir şekilde hayatınıza geçirebileceksiniz. Güneş İkizler burcuna geçiyor Pazartesi itibariyle bir ay boyunca müşterek para alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Para ile ilgili konular gündeminizde yerleşebilir. Alacak verecek dengesiyle ilgili olabilirsiniz bir borcun altına girebilirsiniz. Vergiyle ilgili konuları gözden geçirebilir, stopaj, nafaka, mirasla ilgili konularda halledilmesi gerekenlere bir ay boyunca odaklanabilirsiniz. Burası aynı zamanda gizemli konuları keşfetmek istediğiniz bir alan olduğu için bunları araştırma, öğrenme yeteneğinizin de önem kazanacağı bir ay başlıyor. Yeni bir insanla iletişime geçebilirsiniz ve bu insan hayatınızda önemli bir değişime neden olabilir, böyle bir ay sizi bekliyor.

Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Perşembe günü sevdiğiniz insandan beklediğiniz teklif gelebilir. Para ile ilgili bir konuda da önemli bir ortaklık ya da birbirliği gibi bir konu devreye girebilir. İşle ve para ile ilgili bir konuyu da halledeceksiniz. Sevdiğiniz insanın maddi konularda şanslı olduğu bir süreç olacak ve onunla bunu paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Perşembe günü Yay burcundaki Dolunay ile elinize bir para geçebilir. Yurt dışı seyahatleri ya da eğitim hayatınız için yapmanız gereken harcamalar bu Dolunayın ana konularından olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almaya da ihmal etmeyin. Pazar günü Jüpiter İkizler burcuna geçiyor, Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle Mayıs 2025'e kadarki dönem müşterek para alanlarınız aktif olacak. Elinize güzel paralar geçebilir tahsilatını yapmakta zorlandığınız paraların artık çok daha rahat aktığını görebilirsiniz. Nafaka ve mirasla ilgili konularda çözülmesi gereken konular hız kazanabilir. Evliyseniz eşinizin para hanesinde güzel gelişmeler olabilir. Parayla ilgili konularda ciddi problemlerle karşılaşmayacaksınız. Kararsızlıklarınızı mümkün olduğu kadar geri planda bırakın ve nereden para kazanırım fikri üzerine çok daha fazla yoğunlaşın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>