Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler işinizle ilgili konular, gündelik hayat düzen sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Bu alanda bu ara koşturmalarınız yüksek ama verimli ve üretken olmak için çalışmanız gerekiyor. Adaletsizliklerle karşılaşmış olsanız bile sıkıntı ve problemleriniz olsa bile bu dönem çalışanların kazanacağı bir süreç olacak. O yüzden bu hafta beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi şifalanmanız da gerekecek. Eğer çok geri planda durduysanız kendinizi ön plana çıkartamadıysanız kendi ihtiyaçlarınızı belirleyemediyseniz bunlarla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da tam tersi bu aralar özür dilemeniz gereken insanlar varsa Salı günü o insanlardan özür dileme enerjiniz de devreye girebilir. Her koşulda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş Satürn olumlu açısıyla özel hayatınızda güzel sağlam adımlar söz konusu olacak. Sevdiğiniz insanla sağlam bir temel oluşturduysanız ne sevdiğiniz insan size karşı yerine getirmek durumunda olduğu yükümlülüklerinde sorun yaşayacak ne siz ona karşı sorumluluklarınızda sıkıntı yaşayacaksınız. Evliyseniz ve çocuklarınız varsa çocuklarınızın arasında büyük bir dayanışma devreye girebilir ve bu dayanışma sizi çok mutlu edebilir.

Çarşamba günkü Yeni ay, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair vereceğiniz önemli kararları karşınıza getirecek. Evlenmeyi mi düşünüyorsunuz, ilişkinizde çıkmazlarınız mı var bunlarla ilgili verilecek önemli kararlar bu yeni ayın konusu. Yeni bir ilişkiye başlama ya da var olan ilişkinizi bir üst seviyeye taşıma ya da bir ilişkiye adını koyma anlamında hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Taşınmayla ilgili konularda da halletmeniz gerekenler bu Yeni ay zamanı gündeminizde yerleşebilir. Ortaklı işlerde de hızlı beklenmedik konu ve olaylara açık olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı işler konusunda hayatınızda önemli açılımlar yaratma konusunda bu Yeni ay size yarayacak.

Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular, ödemeler dengesi gündeminize yerleşiyor. Hafta sonuysa gezmek dolaşmak, sevdiklerinizle dış ortamlarda vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 46" R
Ay
İkizler
25° 33' 31" R
Merkür
Koç
24° 26' 49"
Venüs
Boğa
13° 56' 57"
Mars
Koç
07° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 29"
Satürn
Balık
17° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 57' 14"
Neptün
Balık
29° 12' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 09"
Lilith
Başak
24° 30' 14"
True Node
Koç
15° 08' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>