Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz öğle saatlerine kadar hayata adapte olmanız çok da kolay olmazken öğleden sonra itibariyle birkaç gün boyunca şans rüzgarları sizin tarafınızdan esmeye başlıyor. Hareketlenecekseniz, daha salim kafayla çalışacaksınız, planlar yapacaksınız ve bu hafta bu planları devreye koyacaksınız. Hızlı gelişmeler meslek alanınızda devrede olacak. Ani beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Evliyseniz, hayatınızda bir insan varsa eşinizin ailesi ya da onlarla olan ilişkilerinizde beklenmedik hızlı oluşumlar devreye girebilir. Toplumsal konularda da birçok insanın size danıştığını fark edebilirsiniz. Para kazanma yönteminiz ya da şimdiye kadar kazandığınız yerlerdeki tavırlarınızda önemli değişiklikler olabilir ama bir yandan bu alanlardan yana şans ve fırsatlar yüksek olacak. Maddi konularda bu hafta ne çok büyük harcamalar yapacaksınız ne de çok büyük kazançlar altında olacaksınız ama para ile ilgili konuları düzenledikçe istediğiniz şartlar da karşınıza gelecek. Daha kontrollü ve planlı gittiğinizi fark edeceksiniz ve bu da size maddi yönden fırsat verebilir.

Çarşamba gününden sonraki dönemarıyorsanız, patronlarınızla konuşmanız gereken bir mesele varsa onlarla görüşmeleri hızlandırabilir birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Toplum önü konuşmalarınız hızlanabilir. Annenizle bir meseleyi halletmek, onun hayatını daha güvenilir hale sokmak anlamında Çarşamba günü Merkür sizi destekleyecek. Bu dönem ikili ilişkiler ve özel hayatınızda şüpheleriniz var. Bu şüphelerin sizi karşı tarafa hem küçük düşürmesine hem karşı tarafa koz vermesine izin vermeyin, hafta sonuna doğru bu etkiler devrede olacak. Kıskançlık, manipülasyon, baskı gibi etkilerden uzak durun. Konuşarak bazı şeyleri halledeceğinizi bilin, gurur da yapmayın.

Güneş ve Jüpiter kavuşumu kariyer alanlarında büyük fırsatları karşınıza getirecek ama bu fırsatları ertelemeyin. Bu dönem karşınıza gelen fırsatlar yakalanması gereken fırsatlar olacak. Toplumsal konularda hızlı gelişmeler hafta sonu devreye girerken Cuma günü maddi konularda büyük adımlar atmamaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 15" R
Ay
Aslan
05° 45' 35" R
Merkür
Koç
27° 49' 30"
Venüs
Boğa
17° 45' 40"
Mars
Koç
10° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 19"
Satürn
Balık
17° 40' 07"
Uranüs
Boğa
23° 08' 01"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 55"
Lilith
Başak
24° 50' 50"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>