Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli. Bu hafta sevdiğinize daha fazla vaktinizi ayırmak istiyorsunuz ama öğleden sonra konular değişmeye başlayacak maddi konular önem kazanacak. Birkaç gün boyunca da bu maddi konuları organize etme önemli olabilir. Haftanın başında Güneş’in Uranüs’le olan kavuşumu aşk evinizde gerçekleşiyor. Bütün alışkanlıklarınız değişmiş durumda, size keyif veren konular sizi harekete geçiren konular değişmiş durumda. Burada hızlı ani beklenmedik haberlerin devreye girme potansiyeli yüksek. Yeni biriyle aşk yaşayabilirsiniz hoşlanmadığınız tarzda insanları hayatınıza alabilir hoşlanmadığınız hobilerin hayatınızda daha fazla yer ettiğini görebilirsiniz. Hızlı ani beklenmedik olaylar çocuk tarafından gelebilir. Hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Merkür'ün Boğa burcuna geçişiyle aşk eviniz hareketleniyor. Aşkı, keyif alacağınız konuları konuşacaksınız. Kısa tatillere çıkmak, hobileriniz üzerine düşmek, spor yapmak, tiyatro, sanatla ilgili konular önem kazanıyor. Eğer bir sanatçıysanız 15 gün boyunca işinizle ilgili önemli anlaşmalar görüşmeler devreye girebilir. Eğitimciyseniz bir terfi, haber gelebilir. Cuma günü sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Baskı, kıskançlık gibi etkilere dikkat edin. Cuma günü borsada iniş çıkışlara açık ve manipülasyona açık bir zaman dilimi olacak hatta birkaç gün öncesinden gelebilir. Para var size ama bu para aniden gelecek, aniden de gidebilir de o yüzden bu hafta kendinizi çok kasmayın. Yakın çevrenizdeki insanlardan güzel fırsatlarınız var.

Cumartesi günü karşınıza çok büyük fırsatlar çıkabilir bu fırsatları değerlendirin ertelemeyin. Burası şans oyunlarıyla da bağlantılıdır o yüzden bu aralar şansınız fazlasıyla yüksek. Çocuklardan yana da hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Eğitimle ilgili konularda da hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Cuma gününe dikkat, yakın çevrenizden bazı aksiliklere açık olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 06" R
Ay
Aslan
15° 55' 07" R
Merkür
Koç
28° 48' 03"
Venüs
Boğa
18° 46' 41"
Mars
Koç
10° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 01"
Satürn
Balık
17° 43' 39"
Uranüs
Boğa
23° 10' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 29"
Lilith
Başak
24° 56' 20"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>