Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta isteksiz etkilerle başlıyor. Sabah saatleri ilişkilere dikkat etmeniz gerekebilir ama gün genelinde toparlayacaksınız akşam saatlerinde ise biraz daha sağlığınıza özen göstermeniz gerekecek. Pazartesi ve Salı günleri sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin. Ayak bölgesi sıkıntıları, salgı sistemi problemleri ve ateşli hastalıklar, bulaşıcı hastalıklar riskine karşı da kendinizi koruyun.

Hafta ortası itibariyle ilişkiler hayatınızda iyice hareketleniyor. Eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanırken, burada yapılacak önemli konuşmalar geleceğe yönelik atılacak önemli adımlar bu hafta devreye girecek. Ev ortamlarınızda yardım etmeniz gereken insanlara karşı fazlasıyla fedakâr olacaksınız. Babanız, amcalar, halalarla olan ilişkiler güzel bir etki altında ve onlara yardımcı olabilirsiniz ya da onlardan güzel yardımlar alabilirsiniz. Ev hayatınız için yapılması gerekenler önceliğiniz olacak. Yanınızda çalıştırdığınız, beraber çalıştığınız insanlar varsa onların hayatına da güzellik katacaksınız. Evle ilgili girişimleriniz varsa Perşembe ve Cuma günleri devrede olabilir.

Cuma günü Venüs'ün Neptün'le dik açısı var. Venüs sizin yöneticiniz. Özellikle ticari faaliyetlerde dikkatli olun ama evle ilgili konularda kalıcı sonuçlar almak için belki bir kapora yatırma belki sözlü bir anlaşma yapma ve sonrasında hareket etme olasılığı da yüksek olabilir. Güzel haberleriniz olacak parayla ilgili konularda. Hanenize güzel haberler gelebilir Eviniz için hayal kurduğunuz konular varsa bu konuları da gerçekleştirebilirsiniz, Perşembe ve Cuma günleri bu anlamda dikkat çekici. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. Çok yakınınızda beraber çalıştığınız iletişim halinde olduğunuz insanların hayatlarında bazı zorlanmalar olabilir. Bu zorlanmalardan kaynaklı olarak siz de bu sıkıntıları çekmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi çok çabuk aşağıya çekecek. Ticari faaliyetleriniz varsa sosyal medyayı, interneti kullanıyorsanız Cuma günü yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş’in Plüton’la olan kavuşumu ev ortamlarınızda bazı kaygıları karşınıza getirebilir. Ailenizdeki bir insanın sizi maddi konularda yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Üzerinizde bir güç ya da bir kontrol kurmaya çalıştığını görebilirsiniz bu da bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Ailenizde bir şeyler değişiyor zaten 2008'den bu yana Plüton bu alanlarda hareket ediyordu burada önemli değişimler yaşadınız şimdi artık aile hayatınızdaki dönüşümlerin son durağını yaşıyorsunuz. Güneş ve Plüton kavuşumu önemli bir aile meselesini karşınıza getirebilir burada konuları çok fazla uzatmayın, o zaman çok daha rahat edebilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş Kova burcuna geçiyor aşk hayatınız hareketleniyor. Önünüzdeki bir ay boyunca aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yer vereceksiniz. Çocuğunuzla olan bağlantılar hızlanabilir. Özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Flörtleşmeler, yazışmalar ya da keyifli bazı hareketli olaylar içerisinde kendinizi bulmak önem kazanacak. Eğitim hayatınız da hızlanmaya başlıyor Plüton da bu alanlarınıza giriyor bir gün sonra ama Plüton’un etkisi en az 20 yıl sürecek bu da şu anlama geliyor aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkinizde önemli değişim ve dönüşümler olabilir. 20 yıl boyunca çocuk sahibi olan Terazilerin hayatında önemli bazı deneyimler devrede olacak mesela çocuk hayatınızı tamamen değiştirebilir. Öyle bir aşk yaşarsınız ki damarlarınıza kadar bu aşkı hissedersiniz. Orada bir güç kazanırsınız aynı zamanda sanatsal faaliyetlerde de güçlü yapınızı ön plana çıkaracaksınız ama buralarda problemlerle ve adaletsizliklerle karşılaştıysanız özgürleşme duygunuz henüz oluşmadıysa, zorlandıysanız önce bunların ele alınması sonra burada yeni sistemlerin kurulması gibi etkiler devrede olacak. Plüton’un Kova burcuna geçişi Terazi ve İkizler burçlarına yarayacak, güçleniyorsunuz, tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>