Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar para ile ilgili konularda ekonomik olmanız gereken bir hafta olacak. Bu hafta ev, aile yuva ile ilgili konular önem kazanırken aşk hayatınıza daha fazla yer vermek isteyeceksiniz. Merkür gerilemesi aşk evinizde. Hayatınızda bir insan varsa o insanla iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız. 25 Nisan'a kadar sevdiğiniz insana karşı sabırsızlıktan, anlayışsızlıktan, toleranssızlıktan mümkün olduğunca uzak durun. 2018 yılının Nisan ayında hayatınızda kim vardı hala aynı insanla mıydınız ya da aynı insanla buna benzer iletişim problemleri mi yaşadınız? Bunları 6 yıllık periyotlarla görebilirsiniz. Çocuğunuzla olan iletişiminizde de sakin olmanız gereken bir dönem olabilir. Geçmiş aşklar ve ilişkiler bu dönem yeniden karşınıza çıkabilir, ateşli duygularınızı, geçmişte bıraktığınız konuları tekrar karşınıza gelebilir. Ama Merkür gerilemesinde önemli kararlar almamaya çalışın. Spor yapıyorsanız dikkatli olun atacağınız cesur adımlar vücudunuza zarar vermesin, baş bölgenizi sıkıntıya sokmasın, yaralanmalara, sakarlıklara karşı dikkatli olun.

Venüs Neptün kavuşumu ev, aile ve yuva alanlarınızda. Sevgiyi, sevdiğiniz kişiyle bir arada olmanın enerjisini arttıracak gibi görünüyor. Evde harcayacağınız vakitle ilgili konularda rahat etkiler altında olabilirsiniz her şeyi fazlasıyla akışa bırakmış olabilirsiniz evle ilgili ve emlakla ilgili girişimlerinizde bu hafta dikkatli olmakta fayda var ama yine de huzuru, mutluluğu, sevgiyi, anlayışı, şefkati evle ilgili ortamlarda yakalama potansiyeliniz yüksek.

Cuma günü Venüs'ün aşk evinize geçmesiyle aşk ortamlarınızda toparlanma enerjisi de devreye girecek. Borsada yatırım yapıyorsanız geçmişten bildiğiniz, risk almayacağınız enstrümanlara ya da emtialara yatırım yapmaya özen gösterin çünkü sıfırdan alacağınız bilgilerle hareket etmeniz para kayıplarına neden olabilir. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizden önemli haberler alacaksınız bu haberler sizi fazlasıyla hareketlendirecek. Sevdiğinizle kısa vadeli planları hafta sonu devreye koyabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 08" R
Ay
Oğlak
23° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 50' 24"
Venüs
Boğa
00° 49' 20"
Mars
Balık
29° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 46"
Uranüs
Boğa
22° 20' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 03"
Lilith
Başak
23° 19' 18"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>