Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorsunuz! 2022 Mottosu

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2022

Aslan Burcu

2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Bu retro sürecindehayatınızda ve çalışma ortamınızda düzen değişiklikleri yaşanabilir. Çalışanlarınız ve altlarınızın görev dağılımını düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki kadın arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha profesyonel ve mesafeli olmanız, akılcı ilerlemeniz veodaklı düşünmeniz gereken bir süreç olacak. Bu dönemde ayrıca sağlığınıza özen göstermeli ve düzenli beslenmeye çalışmalısınız. Yaşam rutinlerinizde değişiklikler yapmak için güzel bir zaman. Kilo vermeye ise elverişli bir dönem.

29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçen Jüpiter, 11 Mayıs tarihine kadar burada ilerleyecek. Bu transit boyunca finansal konularda mevcut rutininiz ve dengeleriniz önemli ölçüde değişime gidecektir. Kazancınız artarken bir yandan artan kazançla giderleriniz de artabilir. Harcamalar konusunda daha rahat davranabilirsiniz. Araçlarla ilgili satın alımlar, satışlar, değişiklikler ve kredilerle ilgili aktif gündemler içerisine girebilirsiniz. Seyahatler ve yolculuklara da daha yüklü harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle yurtdışı seyahatleri için bütçe ayırabilir, eş ve partnerle, yakın bir dostunuzla uzak mesafe yolculuklara çıkabilirsiniz.

11 Mayıs tarihinde Jüpiter, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 28 Ekim tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu transitin burcunuza etkileriyle daha şanslı bir döneme gireceksiniz. Şartlar sizden yana ilerlemeye başlayacak. Eğitim hayatınız ve akademik süreçlerinizle ilgili yeni başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz.

30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında hayatınızda uzun süredir var olan rutin ve düzen köklü bir şekilde değişmeye başlayacak. Evliler için çocuk doğumu, ayrılık aşamasındakiler için kalıcı ayrılıklar ve boşanmalar, bekarlar içinse bir cesaretle alınacak evlilik kararları gündeme gelecektir.

10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro döneminde arkadaşlık ilişkilerinizde dengeler değişecektir. Uzak olduğunuz insanlarla bu dönemde daha yakın ilişkiler, daha sık iletişim halinde olabilirsiniz. Her zaman yakın olduğunuz arkadaşlarınızla ise dönemsel mesafeleşmeler yaşayabilirsiniz. Sorunlu arkadaşlıklar bu dönemde kopuşa gidecektir. Bu yıl hayatınızda samimiyetin barınmadığı ilişkilerin artık var olamayacağı bir sürece giriyorsunuz.

Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu dönemde eş, ortak ve partnerin alacağı cesur kararların sizin sürecinizi ve gelecek planlarınızı doğrudan etkileyebilir. Eşindeğişikliği,girişimleri sebebiyle yurtdışı bağlantıları kurması, yurtdışına taşınma gibi konuları karşınıza getirebilir. Yaşamınızdaki eril figürlerin ve kendinizin bu aylar içerisinde kazalara karşı daha dikkatli olması gerekli. Sağlık sorunlarıyla ilgili dönemsel bir zorlanma yaşanabilir.

Jüpiter, 28 Ekim tarihinde Balık burcuna geri dönüyor ve 20 Aralık tarihine kadar burada kalıyor. Bu dönemde, bir önceki Balık seyahatindeki konuların tekrar üzerinden geçecek ve yarım kalan durumları tamamlanmanız için son şansı tanıyacak.

31 Ekim tarihinde Mars gerilemeye başlıyor ve 2023 yılı Ocak ayı içerisinde retrosunu bitiriyor olacak. Mars'ın Retro hareketiyle,düzeninizde eski planlar, eskiden yapılmış işler tekrar önünüze gelecektir. Diş, cilt, kemikler ve saçlarla ilgili destekler ve operasyonlar gündeminize gelebilir. Evlilik ve ayrılıktan kaynaklı düzen değişiklikleri yaşayabilir, yeni bir eve ve beraberinde yeni bir yaşam düzenine geçebilirsiniz. Sınavlar ve eğitimlerden yana ise planların değişeceği bir süreç olacak. İşinizden istifa etme kararı alabilir, bir eğitim sürecinizde aksaklık ve uzama yaşayabilir, uzamış eğitimleri ise bitirerek özgürleşebilirsiniz. Bazılarınız için bu yıl, idealinizdeki işin peşinden gitme arzusunu yükseltecektir.

2022
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>