Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sıkı çalışıyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz! 2021 Mottosu

Yay Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Yay Burcu

2021 yılında finansal durumunuzu yakından takip ediyorsunuz ama genel olarak bu bağlamda destek görüyorsunuz. Başarı kapınızı çalıyor! Sıkı çalışmaktan çekinmiyorsunuz çünkü çabalarınızın karşılığında hayli etkileyici sonuçlar elde ediyorsunuz. Bazen kendinizi kaybedip nefes almayı unutabiliyorsunuz, ki bu sinirlerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Eğer hoşunuza giden bir teklif alırsanız, işinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız, evlenmeye düşünme seviyesine gelecek kadar tutkuyla dolu. Eğer bekarsanız, ilk görüşte aşka hazır olun!

Genel Bir Bakış

Aktivitelerinizde gelişme ve başarı göstereceğiniz bir yıl sizi beklese de işinizde çoğu zaman yenilik, yaratıcılık ve özgürlük ihtiyacı ile mevcut statünüzün verdiği güvence arasında bocalıyorsunuz. Bu durum özellikle ocak, şubat, haziran ve temmuz aylarında gerilimlere sebep olup bir tür ortam değiştirme ihtiyacı doğurabilir. Kalbiniz bu yıl tutku ve baştan çıkarıcılığın tadına varacak. İlk görüşte aşk ya da resmiyet kazanan bir birliktelik sizi bekliyor olabilir. Mayıs, haziran ve aralık ayının sonunda, duygularınıza karşı biraz mesafe alıyorsunuz.

Arkadaşlıklar

Bu yıl yalnız olmaktan hayli uzak olmakla beraber 'arkadaşlar' ve 'tanıdıkları' birbirinden ayırmayı da beceriyorsunuz. Böylece samimi ilişkilerinizi korumayı başarıyorsunuz. Meraklılığınız sayesinde insanlarla görüşmek söz konusu olduğunda kolayca ortama uyum sağlıyorsunuz. Çekingen insanlarla iletişim kurmak için ilk adımı atmaktan da çekinmiyorsunuz. Yurtdışına dair tanışıklıklar ilginizi çekiyor. Dolayısıyla şubat, nisan, temmuz ya da ağustos aylarında başka ülkeden gelen biriyle tanışabilirsiniz. Ekim ayında ise arkadaşlarınızla ortak bir projeniz sizi daha da yakınlaştırıyor.

Hedefleriniz

2021 yılında insanlara verdiğiniz izlenime ve hedeflerinize daha çok önem veriyorsunuz. İnsanların size daha fazla sorumluluk vermesini sağlamak adına, onlarda saygı uyandırmayı amaçlıyorsunuz.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

2021 yılında gündelik hayatınızı değiştirme ihtiyacı kafanızı kurcalıyor. Gerçekleşmesi mümkün olan hedefleri göz ardı etmenize yol açacak imkansız hayallerin peşinden koşmamaya gayret edin. Hakiki fırsatlar ile tuzakları ayırt etmesini bilin!

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

Satürn işlerinizde uzun soluklu bir destek sağlayacak. Yılın ilk yarısı boyunca Jüpiter'e ve Neptün'e karşı dikkatli olun zira sizi aşkla ilgili konularda ayartabilir ya da profesyonel bağlamda imkansız hayallerin peşine takabilirler. Sonrasında ise şaşırtıcı bir yükseliş sizi bekliyor.

2021
Yay Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 31" R
Ay
Balık
19° 28' 02"
Merkür
Koç
18° 51' 54"
Venüs
Boğa
05° 44' 23"
Mars
Koç
02° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 25"
Satürn
Balık
16° 54' 23"
Uranüs
Boğa
22° 34' 04"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 26"
Lilith
Başak
23° 45' 52"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>