18 Mayıs 2022 Çarşamba Günlük Astroloji Olayları

Fırsatların gezegeni Jüpiter’in bugün Koç burcuna geçişiyle birlikte bireysel anlamda cesaretimiz ve kendimize olan güvenimizin artacağı bir döneme girmekteyiz. Önümüzdeki bir yıl boyunca ateş elementindeki Jüpiter ile iyimserliğimiz ve coşkumuz artacağından kişisel manada kendimizi geliştirecek; yeni girişimler için istekli; hedeflerimize ulaşmak için gayretli olacağız. Mücadeleden kaçınmayacak; beceri ve yetilerimizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz.

Dünya genelinde ise farklılık yaratacak yeni liderlerin ve öncülük eden kişilerin gündeme gelmesi olası...Uluslararası, akademik ve hukuksal alanlardaki işlerle alakalı da yeni bir dönem başlayabilir. Jüpiter’in Mars’ın burcu Koç’ta ilerleyeceği süreçte savaş enerjileri de devrede olacaktır. Günün enerjilerine dönersek Ay Başak burcundaki yolculuğuna devam ettiğinden farkındalıklarımız yüksek ve yeniliklere açık enerjilerle güne giriş yapacağız. Sürpriz gelişmeler ve aniden ortaya çıkabilecek imkanlar günü hareketli kılabilir. Öğle saatlerine doğru içinde bulunduğumuz koşulları ajite eden; hız kazandıran veya karıştıran durumlar söz konusu. Mantığımız duygularımızla çelişeceğinden tepkisel davranmaya; tartışmalara girmeye ve gerginliklere açığız. Kaza ve sakarlıklardan doğabilecek sıkıntılara karşı da dikkatli olmalı...

Günün ilerleyen saatleriyle birlikte bu sert dalgalanmalar yerini biraz olsun sağduyuya bırakacak ...İşlerimizi uyum ve denge içinde ilerletmek daha kolay olacak. Otorite konumundaki kişilerden destekler bulabilir; ilişki ve işbirliklerini rahat yönetebiliriz. Gece geç saatlerde yine duygularımıza yenilme ve savrulma riskimiz var. Beklentileri yüksek tutmaktan veya gerçekleri göz ardı etmekten dolayı hayalı kırıklığına uğrayabilir veya fedakarlık yapmak durumunda kalan taraf olabiliriz. Gözü kapalı hareket etmeyelim; uyanık olalım.