En Çok Güven Problemi Yaşayan Burçlar

"İlişki içerisinden her şey iyi gidiyor", "Ben kendimi hızlıca kaptırmayayım, ne olur ne olmaz", "Herkes iyi davranıyor ama ya arkamdan gizli iş çeviriliyorsa", gibi birçok örnek mevcuttur. Günümüz şartları altında bütün insanların birbirlerine güvenmemek için farklı farklı sebepler bulunmaktadır. Doğrusunu söylemek gerekirse, birçoğu da bu konuda haklıdır. Bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin sözü, boşuna söylenmemiş olsa gerek. Güven problemlerini insanlar kendileri dışında hiç kimseye güvenmeyerek çözmeye çalışmaktadır. Bu güven problemleri burçlar aleminde de farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Kimi burç bu konuda sakin bir süreç izlenimi içerisindeyken, kimi burçlar ise oldukça güven problemleri yaşamaktadır. Bu yazımızda sizlere, güven sorunları olan birkaç burçtan bahsedeceğiz. Bu burçlar başak burcu, akrep burcu ve boğa burcu insanlarıdır. Bu burçlar ise güven problemini kimseye güvenmeyerek çözmeye çalışmaktadırlar. Haklı oldukları söylemekte kesinlikle yanlış olmaz. Hele ki günümüz çağında...

Babasına Bile Güvenemeyen Akrep Burçları

Akrep burcu insanının birine körüne körüne tutulup bağlanması veya her dediğine hiçbir şart olmadan düşünmeden inanması olası bir şey değildir. Kesinlikle akrep burçları arka planında şüpheci bir yanını göreve çağırmaktadır. İçi rahat olana dek gerektiği takdirde bütün köprülerin hepsini ortadan kaldırır. Bu konular hakkındaki sorunlarından asla bir türlü üstesinden gelemezler. Karşısındaki insana istemeyerek şüpheci yaklaşır, kafasında kurduğu soruları yüzünden hep bir güvensizlik hissi yaşamaktadır. Ya yaparsa, ya ederse, ya kaçarsa gibi daha birçok soru tarzına kafasında yer vermektedir. Bu sebeplerden dolayı akrepleri birine körü körüne güvenmeden ilişki kuramamaktadırlar. Fakat güven sorunlarını karşılayacak birilerini bulduklarında ise mükemmel bir ilişkiye adım atacaklardır.

Önce Güven Olmalı Diyen Boğa Burçları

Boğa burcu kişilerinin, insan ilişkilerinde kesinlikle değişmeyecek bir prensipleri bulunmaktadır. Bu prensibin genel mantığı ise "az olsun ancak öz olsun" tarzındadır. Gereksiz insan kalabalığı içerisinde bulunmaktansa gerçekten güvendiği kişilerle uzun süreli birliktelik kurmak istemektedirler. Bu davranışları da bahsedilmiş olan anlayışın bir yansımadır. İlişki içerisinde karşısındaki kişi ile ilgili birlikteliğine dair kafasında en küçük bir soru bile bulunuyorsa boğa burcu kişilerinin bu ilişkiye devam etmeyeceği bilinmektedir. Bu ilişki kesinlikle uzun soluklu olmayacaktır. Ancak boğa burcu insanı sevgisini gösterme bakımından burçlar arasında yüksek yerlerde yer almaktadır. Bundan dolayı karşısındaki insana bir kere güvendi mi, ömrünün geri kalan bütün zamanını onunla beraber olmaya adayabilir.

Şüphecilikte Doktora Yapan Başak Burçları

Başak burcu insanlarının çok garip bir kafa yapısı bulunmaktadır. İnsanların görünmekte olan yüzlerinin arka perdesinde yer alan gerçek duygulara ulaşmaya çalışır, hiç kimselerin farkına varmadığı ayrıntılara takılırlar. Arkadaş çevresi ile beraber bulunduğu ortam içerisindeki herhangi bir söze oldukça takılabilmektedirler. Denilen şudur ki, gerektirdiği takdirde pire için yorgan yakar Akrep’ler. Ancak şüpheci tarafları birazcık da olsa tatmin olabildiyse karşısındaki insana samimiyet sınırlarını açacaktır.