Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Satürn gündelik yaşamınızı zora sokuyor. Sabırlı olun, cuma gününden sonra yaşamınıza renk gelecek. Bazı gelişmeler girişimlerinizi yeniden yola koymanıza yardımcı olacak. 11 Nisan - 18 Nisan Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

11 Nisan - 18 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, kariyerinizde yapılması, ele alınması, organize olmanız gereken konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Başkalarından gelecek önemli haberleri kendi meslek hayatınızda iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Pazartesi günü ev, aile ve yuva alanlarınızda üstleneceğiniz bir sorumluluk, ailevi konularda karşınıza gelecek bir olay ya da yaşanacak bir durum kendinizi yalnız, umutsuz ve üzgün hissetmenize neden olabilir. Hem özel hayatınız hem ailevi hem de evle ilgili konularda olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın. Çünkü bu alanda bazı engeller, gecikmeler, aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçiyor, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. İki hafta boyunca sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz, aşkı, ilişkileri daha fazla hayatınıza almak isteyebilirsiniz. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Danışmanlık veriyorsanız ya da danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem danışmanlıkla ilgili konu ve olayları da karşınıza getirebilir.

Jüpiter ve Neptün kavuşumu sizin aşk, yaratıcılık evinizde gerçekleşiyor. Demek ki aşka, yaratıcılığa, çocuklara dair alanda güzel gelişmeler karşınıza gelecek. Sanatsal işleriniz, eğitmenlik alanlarınız ya da hobilerinizle ilgili konularda hayallerinizi gerçeğe çevirebileceğiniz önemli şans ve fırsatlarla karşılaşacağınız, aşkı doyasıya yaşayacağınız bir dönem olabilir.

Cuma günü Mars’ın bu alanlarınıza girmesiyle beraber bu alanlar hareketlenmeye başlayacak ve önünüzdeki 1,5 ay boyunca hareketli bir enerjiyle bu konuları hızlandıracaksınız. Pasif agresif davranışlardan, kararsızlık etkisinden uzak durmaya özen gösterin. Çarşamba günü oldukça keyifli,hayatınızda önemli bir mevzu gündeme gelebilir. Ev hayatınızda halledilmesi gereken önemli bir işi daha sağlam, kalıcı bir noktaya taşıma etkisi de devreye girecek. Evinize bir şey alacaksınız, Çarşamba gününe denk getirmeye çalışın. Cuma Cumartesi günleri kendi kabuğunuzda olacaksınız. Hayatı gözünüzde büyütebilirsiniz, önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Pazar günü bulutlar dağılıyor kendi istek ve beklentilerinize odaklanacak Pazar gününüzü keyifli etkilerle devreye sokacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
11 Nisan - 18 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 03" R
Ay
Başak
13° 57' 24"
Merkür
Koç
17° 21' 07"
Venüs
Koç
18° 01' 56"
Mars
Balık
21° 35' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 32"
Satürn
Balık
15° 35' 31"
Uranüs
Boğa
21° 45' 25"
Neptün
Balık
28° 34' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 14"
Lilith
Başak
22° 10' 15"
True Node
Koç
15° 37' 08"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:31

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>