Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz Jüpiter ve Plüton özellikle yetkililerin karşısında becerilerinizi ortaya koymanız konusunda sizi cesaretlendiriyor. İçinizden gelen otoriter tavrınız sayesinde insanları ikna etmekte zorlanmıyorsunuz. 2 Mayıs - 9 Mayıs Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Mayıs - 9 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, özel hayatınızın detayları, ilişkiler ve sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar ile haftanız ve bayramınız başlıyor. Pazartesi günü öğleden sonra ve birkaç gün boyunca para ile ilgili mevzular daha çok gündeminize yerleşecek. Bayram harcamalarında her şeyi maddi yönden değerlendirebilirsiniz.

Pazartesi itibariyle Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınıza geçiyor. Burada önemli çalışmalar,anlaşmaları, projeler ya da beraber çalıştığınız insanlarla kurulacak önemli bağlar devreye girebilir. Ama Venüs Koç’ta maalesef rahat bir durumda değil, gerçi Mars’la birbirilerini ağırlıyorlar. Sevdiğiniz, beraber çalıştığınız insanlara biraz daha müsamaha göstererek hareket etmeye çalışın. Herkesi kendiniz gibi görmeyin, herkes sizin hızınıza, sizin yaptığınıza ulaşamayabilir.

Çarşamba ve Perşembe günleri özel hayatınızda oldukça keyifli etkileşimler söz konusuyken bayram sonrası ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Belki sevdiğiniz insan kafasına göre hareket edebilir ya da bu dönem özgürlük arzusu yüksek olabilir. İlişkilerde bir sıkılganlık ya da aniden oluşacak bir durum da söz konusu. Perşembe günü bu noktaların iyice görünür hale geldiği zamanlar olacak. Aranızda birtakım problemler varsa bunları çözmek anlamında Cuma gününden faydalanabilirsiniz. Çalışıyorsanızortamlarınızda kafanıza takılan bir mevzuyu doğru sözcüklerle, doğru girişimlerle çok rahat bir şekilde halledeceksiniz.

Hafta sonu göz önünde olacaksınız, çok fazla dinlenemeyeceksiniz ama yine de kalabalık ortamlarda olmaktan mutluluk duyacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Mayıs - 9 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 47' 11" R
Ay
Terazi
27° 53' 59" R
Merkür
Koç
16° 09' 37"
Venüs
Koç
22° 35' 13"
Mars
Balık
24° 27' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 25"
Satürn
Balık
15° 56' 59"
Uranüs
Boğa
21° 57' 41"
Neptün
Balık
28° 41' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 07"
Lilith
Başak
22° 34' 50"
True Node
Koç
15° 38' 55"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>