Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Plüton sayesinde hayli formdasınız ve bu vesileyle iş arayışlarınızı ya da profesyonel konulardaki taleplerinizi hızlandırıyorsunuz. İnsanlar size evet demeden peşlerini bırakmıyorsunuz. 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, ay Akrep burcundayken haftaya başlıyorsunuz. Demek ki bu hafta sizin için önemli. Hem sağlığınıza hem kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacaksınız. Maddi konular bu hafta çok önemli olacak. Pazartesi ve Salı günleri kendinizi işinize, gücünüze, yapacaklarınıza vereceksiniz ki bunların sonuçlarını bu tutulmayla beraber toplayabilesiniz.

Çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşecek. Siz bu tutulmayı para alanlarınızda yaşayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili bir mevzu bu tutulma zamanı ortaya çıkabilir ya da bu paranın gecikeceği haberini alabilir veya hiç beklenmedik bir şekilde bu paranın geldiğini görebilirsiniz. Ticari faaliyetlerle, yatırımlarınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar bu tutulma zamanı devrede olacak. Ay tutulmaları ilişkiler ve dengeyle bağlantılıdır. O yüzden para ilişkilerinize dikkat etmeniz ve alacak verecek dengesini de kaçırmamanız gereken bir dönem olacak. Bu dönem daha çok borçlarınızla, almak istediğiniz ve beklenti içinde olduğunuz paralarla bağlantılı. Kişiselyapıyorsanız, sponsor bulmayı düşünüyorsanız başka insanlardan destek görmek istediğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu tutulmayla beraber bu destekleri belki de tek başınıza yapmak gerçeğiyle yüzleşmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük girişimlerden uzak durun. Yatırımlar, riskli işler konusunda destekli olmayacaksınız. Duyduğunuz hemen her şeye atlamamızı tavsiye edeceğim. Özelliklede borsa yatırım yapıyorsanız ya da başka alanlara yatırımınız varsa dikkatli olunuz. İlişkilerden yana hayal kırıklıkları devrede olabilir. Sevdiğiniz insanın parasal konulara yaklaşımını çok fazla benimsemeyebilir ya da beğenmeyebilirsiniz.

Neyse ki hafta sonuna doğru bazı parasal konuları halletmek için uygun gökyüzü şartları devrede olacak. Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Yani Pazar günü itibariyle 22 Haziran’a kadar parasal konularda önemli kararlar almayın, büyük girişimler başlatmayın, bir borcun altına girmeyin, kimseye borç vermeyin, kimseye kefil olmayın. Mirasla ilgili işinizde bazı haberler karşınıza gelebilir. Bu dönem eski bir meseleyi tamamlamak için aslında gayet uygun ama yeniliklere el atmak anlamında uygun değil. Nafakayla ilgili bir durumunuz varsa bu süreçte bazı gecikmeler, engeller, sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir bu etkiye karşı dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 15"
Ay
Akrep
18° 53' 31"
Merkür
Koç
26° 14' 49"
Venüs
Balık
21° 03' 21"
Mars
Balık
04° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 01"
Satürn
Balık
13° 15' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 28"
Neptün
Balık
27° 47' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 03"
Lilith
Başak
19° 44' 49"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>