Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Satürn'ün sizden taraf olduğunu söylenemez. Güne başlamak için yataktan çıkmaya bile zorlanıyorsunuz ve öğleden sonraları hemen yorgun hissetmeye başlıyorsunuz. Pazar günü hiçbir şeyle meşgul olmayın: Emin olun neşenizi bulacaksınız... 29 Mart - 5 Nisan Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Mart - 5 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yüksek Akrepler haftaya isteksiz enerjilerle başlıyor. 28 Mart pazar günü Terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerin bu hafta başına da damgasını vuracağını söyleyebiliriz. Bu Dolunay’dan aldığınız etkilerle kadersel olaylar altında olacaksınız. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Beklenmedik durumlarla ve olaylarla karşılaşabilirsiniz ve duygusal yönden kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. Bu dönemhayatınızda bazı konuları çok fazla kafanıza takmış olabilirsiniz. Bazı insanları size karşı davranışları çok keskin ve çok cesur olabilir. İşte bu noktada dengeyi iyi sağlamanız gereken haftalardan biri olacak.

Bu hafta böyle bir durumla karşılaştığınızda zorluğa ne kadar yakınsanız o kadar da çözüme yakın olduğunuzu fark edecek ve anlayacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri hem aile hayatınızda yapılması gerekenler önem kazanacak hem de işle ilgili konularda aile büyüklerinizin sizi desteklediğini ve sizin arkanızda olduğunu fark edeceksiniz.

Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor. Çalışmaktan, üretmekten, verimli olmaktan mutluluk duyacağınız bir süreç başlıyor. 2 hafta boyuncabaşvurusunda bulunmak yeni bir işe adım atmak, işinizi sonlandırmak yeni projelerde yer almak anlamında kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Bu dönem sağlığınızla ilgili konu ve olayları hızlandırabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekiyorsa, önce kontrollerinizi yaptırın, doktorunuza danışın ondan sonra harekete geçin. Bu hafta aşkla ilgili konularda kendinizi kaydedebilirsiniz. Hayalperest tavırlarla, gerçekci olmayan bir takım adımlarla ilerleyeceksiniz. Aşkta hayal gücünüz çok yüksek çalışacak ama diğer taraftan işle ilgili konularda da aradığınızı bulacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Mart - 5 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 27" R
Ay
Akrep
06° 54' 17" R
Merkür
Koç
16° 03' 19"
Venüs
Koç
23° 29' 58"
Mars
Balık
25° 01' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 40"
Satürn
Balık
16° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 00' 10"
Neptün
Balık
28° 43' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 41"
Lilith
Başak
22° 39' 45"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>