Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Plüton karşılaştığınız zorluklarda size cesaret bahşediyor. Daha neler yapabileceğinizi göstermediniz. İçinizdeki mücadeleci ruh bir uyandı mı onu hiçbir şey durduramıyor. 31 Mayıs - 7 Haziran Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Mayıs - 7 Haziran

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, ailevi konularda alınacak önemli kararla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında evinizde daha fazla vakit geçirirken aile sorumluluklarınız da yüksek olacak. Diğer taraftan maddi konuların önem kazandığı bir dönem ve Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Yani 22 Haziran’a kadar bazı eski borçların, ödemelerin yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Özellikle biryeriniz varsa vergi ile ilgili konuları bu dönemde sağlama almak önemli olabilir. Ödeme yapacaksınız bu ödemelerle ilgili konularda kendinizi kandırmamak ve gerçekçi adımlar atmak da önemli olacak.

Diğer taraftan Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve Çarşamba gününden sonraki dönem eğitime, seyahatlere, yurt dışı bağlantılı işlere, hukuka, ticarete daha fazla vaktinizi ayıracağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem öğrenmekten büyük keyif alabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlarla bağlantı kurmak, farklı kültürlerin içerisinde yer almak, alıp başınızı dışarıya çıkmak insanlarla dolaşmak gibi konular hızlanacak. Burada elde ettiğiniz deneyimleri deve meslek alanlarınıza aktaracaksınız.

Bu hafta Cumartesi günü dolaşacağınız yerlerde tanımadığınız insanlarla bazı noktalarda kavgalara, sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Hatta bu etki Perşembe, Cuma günü itibariyle devreye girebilir. Bu dönem fikirleriniz arasında gelgitler çok fazla olabilir. Sadece kendinizi düşünüyor olabilirsiniz, birtakım beklentileriniz olabilir ve bu beklentiler gelmedikçe yakın çevrenizdeki insanlara çok büyük baskılar yapabilirsiniz. Bu da bazı ilişkilerinizin zedelenmesine neden olabilir.

Araba, scooter, motosiklet kullanıyorsanız bu dönem dikkatli olmaya özen gösterin. Kazalara açık olabilirsiniz. Kazançlarınız, yatırımlarınız, riskli alanlar konusunda bu hafta biraz daha dikkat etmekte fayda var. Ama yine de hayata bakış açınızın genişlediğini şansın bir şekilde karşınıza geldiğini de göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Mayıs - 7 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 55' 57" R
Ay
Aslan
04° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 15' 41"
Venüs
Koç
13° 55' 40"
Mars
Balık
19° 00' 58"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 04"
Satürn
Balık
15° 15' 33"
Uranüs
Boğa
21° 34' 33"
Neptün
Balık
28° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
19° 51' 32"
Lilith
Başak
21° 48' 06"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 16/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>