Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çalışma ritminizi korumakta zorlanıyorsunuz ama konsantrasyonunuz tam. Programınızı fazla doldurmayın çünkü şu an işleri aceleye getirmenin sırası değil. 4 Nisan - 11 Nisan Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Nisan - 11 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmak ve onun programına göre siz de hayatınızı düzenlemek isteyeceksiniz.

Salı günü Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraber 3 hafta boyunca aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla vakit ayıracaksınız. Özel hayatınıza, hobilerinize, sanatsal işlerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Çocuğunuz varsa onunla beraber vakit geçirmek size büyük mutluluk verebilir. Eğitim işindeyseniz bu işten de büyük keyif alacaksınız. Yaptığınız işi layıkıyla, herkese yardım ederek yapmaktan mutluluk duyacaksınız. Sanatsal ve kreatif işlerinizde ise gözler sizin üzerinizde olacak. Herkesin dikkatini üzerinize çekebilir aynı zamanda romantik oluşumlarla aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Salı günü Mars ve Satürn kavuşumu var.

Mars ve Satürn gibi iki kötücül gezegen ev, aile ve yuva alanlarınızda kavuşacak. Demek ki aile ortamlarınızda bazı engeller, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz de var. Bir durma enerjisi var burada, demek ki ev ortamlarınızda mümkün olduğunca dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Çarpmalar, düşmeler bunlara karşı kazalara karşı hazırlıklı olmanız gereken bir dönem. Ev ortamlarınızda elektrikten kaynaklanacak bir sıkıntıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Enerji alanları, elektronik teçhizatlarda problemler oluşabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ile ilgili olacaksınız. Sevdiğiniz insanın ailesi, sizin ailenizdeki bazı sorunlar ilişkinize yansıyabilir.

Perşembe ve Cuma günleri gayet keyifli. İşle ilgili konularda önemli bir işinizi sağlama almak isteyebilirsiniz. Ev ortamında yaşadığınız bazı sıkıntıları çözüme ulaştırmak, eviniz için yapacağınız birtakım harcamalar ya da gündelik hayatı düzenleme gibi etkiler devreye girecek. Perşembe ve Cuma günlerini iyi değerlendirin. Yakın çevrenizden bazı insanlarla anlaşmak hafta sonu çok da kolay görünmüyor. İnsanları fikirlerinizle etkilemek isterken onlardan gelecek ufak bir eleştiri hiç de hoşunuza gitmeyebilir. Sağlığınıza da gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Hafta sonu göz önünde olacak daha fazla vaktinizi dış ortamlarda geçirmek isteyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Nisan - 11 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 30" R
Ay
Akrep
05° 14' 31" R
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
23° 19' 54"
Mars
Balık
24° 55' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 47"
Satürn
Balık
16° 00' 25"
Uranüs
Boğa
21° 59' 43"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 12"
Lilith
Başak
22° 38' 51"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>