Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çarşamba, perşembe ve cuma günleri biraz sabırlı olun: Enerjiniz oldukça yüksek ama bunu doğru bir şekilde kullanamıyorsunuz. Haftayı bitap düşmüş bir şekilde bitirmek istemiyorsanız aralar verin ve derin nefes almayı ihmal etmeyin. 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Akrep Burcu

Akrep ve sevgili yükselen Akrepler ilişkiler ve ortaklı işler haftanız başlıyor. İlişki odaklı olacaksınız ve hayatınızda bir insan varsa onun vereceği kararlar doğrultusunda haftanızı şekillendireceksiniz. Bu hafta yalnız olmak istemeyebilirsiniz. İlişkilerde kendinizi güvene almak çok ama çok önemli olabilir.

Perşembe günkü tutulma sizin ortak para hanenizde gerçekleşiyor. Müşterek hesaplar, eşinizin, partnerinizin, ortağınızın, ailenizin müşterek parasal konuları bu tutulma ile beraber gündeminizde olacak. Önümüzdeki 6 ay boyunca parasal konularda alacak verecek dengesini iyi sağlamaya çalışmamız gerekiyor. Eskiden gözden kaçırdığınız bir para mevzusu, bir borç ya da bir ödeme ile uğraşabilirsiniz. Parasal konuları ele almak bu tutulmanın önemli konularından bir tanesi olacak. Diğer taraftan tanımadığınız insanlara borç vermemeniz gereken bir dönem.

Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiyor. Kariyer ve meslek alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Kariyerinizde, meslek hayatınızda tuttuğunuzu koparan, biraz kendinize güvenli ne istediğini bilen tavırlarla hareket edeceksiniz. Bu dönem meslek hayatınızda mücadeleleriniz artabiliralanlarınızda önemli bir takım görüşmelerle kendinize eğlendirebilirsiniz. Ama bu süreç içerisinde özellikle bir yerde uzun zamandır çalışıyorsanız, patronlarınız ve üstlerinizle takışmamaya ve sürtüşme içerisine girmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Aile hayatınızda anneniz ile bu dönem sürtüşmeler devrede olabilir. Enerjinizi annenize verin, bir şey istiyorsa yapın ama bilmiş tavırlarla annenizi sıkmayın. Seyahatle, eğitimle ilgili konular da ön planda. İş hayatınızda hala kafanızda halledemediğiniz bir konu olabilir, bu konuda kendinizi eksik görüyor olabilirsiniz.

Hafta sonu öyle olaylar yaşayacaksınız ki aslında o eksikliğini hissettiğiniz, düzeltmeye çalıştığınız konu ve olayları düzeltebilecek koşulların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Hafta sonu sevdiğiniz insanla güzel bir tatil programına hazırlıklı olun. Gayet güzel olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>