Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mars size içinizi bütün hafta enerjiyle dolduran sihirli bir içecek veriyor adeta. Ayrıca ününüz daha da artıyor. Bu yüzden çarşamba gününden itibaren kolları sıvayın. Bereketli bir dönemdesiniz. 21 Haziran - 28 Haziran Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Haziran - 28 Haziran

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize ve yuvanıza daha fazla ilgi ve alaka göstereceğiniz bir hafta başlıyor. Aile ortamlarınızda hafta başında birkaç gün boyunca bazı ufak tefek krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Onun dışında Pazartesi Güneş burç değiştirerek Yengeç burcuna geçiyor. Güneş sizin ana gezegeniniz, yükseleninizin yöneticisi. Eğer yükseleniniz Aslan ise Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ile beraber yurtdışı bağlantılı işlerinizin hareketleneceği, eğer bir kurumda çalışıyorsanız daha kapalı ortamlarda çalışmaktan mutluluk duyacağınız, araştırmalara kendinizi daha fazla vereceğiniz diğer taraftan hayatın biraz daha yavaşlayacağı bir dönem olacak. Bu dönemi plan yapma dönemi olarak görmeli, geçtiğiniz dönemde yaşadıklarınızı gözden geçirmeli ve buna göre yeni dönemi planlamalısınız. Bu süre zarfında sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Bu yüzden sağlığınızı zorlayacak davranışlardan lütfen uzak durun. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin. Spiritüel konularla ilgilenmek, kendi ruhunuza yatırım yapmak anlamında bu hafta şanslı bir hafta olacak.

Çarşamba günü parasal konularda çok güzel haberler karşınızda gelebilir. Merkür’ün düzelmesi ile beraber arkadaş ortamlarında sosyal çevrenizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin de düzeldiğini görebilirsiniz.

Oğlak burcunda Perşembe günü bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sağlıkla ilgili konulara,hayatınızın düzenine ekstra dikkat etmeniz gereken bir Dolunay olacak. Neyse ki aile ortamlarınızda vakit geçirmeniz, ailenize düzeni sağlamanız, sağlığınızla ilgili konuları disiplinli bir şekilde ele almanızı sağlayacak. Kemiklere, dişlere, iskelet sisteminize ve ağız bölgesindeki problemlere bu dönem dikkat etmeniz yerinde olabilir.

Pazar günü Venüs sizin burcunuzda geçiyor. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile beraber biraz kendi içinize döneceğinizi söylemiştik ama diğer taraftan görüntünüzü yenilemek isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak çok hoşunuza gidecek. Bu ortamlarda bulunur bulunmaz ara ara, zaman zaman kendinize vakit ayırmayı ve çok fazla kalabalık ortamlarda bulunduktan sonra kendi halinize dönmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü bu dönem hareketlilik sizi fazlasıyla yorabilir ama herkes bir yandan da sizi konuşuyor olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Haziran - 28 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>