Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Cuma gününe kadar kendi isteklerinize göre hareket etmek ve düzeni bozmamak istekleri arasında sıkışıp kalmış hissediyorsunuz. Çözüm kendiniz olmaktan geçiyor! 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta hem kariyer hem meslekle ilgili konularda çok destekli olacaksınız. 30 Nisan’da bir de parçalı güneş tutulması olacak ve bu tutulma sizin için çok önemli. Haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklı olarak başlayacaksınız. Çarşamba akşam saatlerine kadarki dönem biraz daha kendinize döndüğünüz ve parasal konularla ilgileneceğiniz bir dönemi temsil edecek.

Hafta sonu Merkür İkizler burcuna geçiyor, sosyal çevrenizdeki insanlarla irtibat haline geçeceğiniz bir süreç başlıyor. 10 Mayıs’a kadar organizasyonlar, aktiviteler, arkadaşlarınızla yapılacak planları hareketlendirecek ve gelecek planlarınız için harekete geçmekten mutluluk duyacaksınız. Önemli organizasyonları üstlenebilir parasal konularda adım atmanız gerekiyorsa bu alanlarda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz.

Bu hafta parasal konulardan yana şansınız çok yüksek. Başka insanlara yaptığınız yardımlar en çokhayatınızda ve kariyerinizde size fayda sağlayacak. Önemli bir yerden beklediğiniz bir para varsa bu para Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri karşınıza gelebilir.

Cumartesi günkü parçalı bir güneş tutulması kariyer ve meslek alanlarınızda gerçekleşecek. Hızlı, ani, beklenmedik olana açık olmanız gerekiyor ama bu değişiklikler başta sizi yorsa bile sonucuna baktığınızda parasal yönden sizi destekleyecek. Önünüzdeki 6 ay boyunca bu etkilerin devrede olacak. Belki de işinizden mutlu değilsiniz az para kazanıyorsunuz ya da işinizde gerekli kadar değer görmediğinizi düşünüyorsunuz şimdi işinizdeki değişimlerle aslında başta rahatsız olsanız bile sonrasında bakacaksınız ki para durumunuz iyileşmiş, istediğiniz bazı sonuçlar karşınıza gelmiş. Yani ne olursa olsun sizi destekleyen sizi yücelten ve isteklerinizle bir olacak bir tutulma sizi bekliyor. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri oldukça faydalı etkiler altında olacaksınız. Cuma günü Plüton gezegeni geri hareketine geçecek. İş hayatınızda, gündelik hayatınızda düzene koyduğunuz konularda aksamalarla karşılaşma ihtimaliniz var. Ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacağınız ufak tefek sorunlar Plüton’un geri hareketiyle devreye girebilir. Ama onun dışında bu hafta hayallerinize doğru yol alacaksınız o yüzden haftanızın tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 32" R
Ay
Terazi
27° 08' 37" R
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
22° 30' 36"
Mars
Balık
24° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 33"
Satürn
Balık
15° 56' 37"
Uranüs
Boğa
21° 57' 29"
Neptün
Balık
28° 41' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 54"
Lilith
Başak
22° 34' 25"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>