Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mars, Satürn ve Uranüs'ün etkisiyle bir işe ya da anlaşmaya devam edip etmeme konusunda kendinize sorular soruyorsunuz. Eğer ayrılmak istiyorsanız, belki de hava değişikliği için ideal dönemdesinizdir. 28 Haziran - 5 Temmuz Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Haziran - 5 Temmuz

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, hayata dair biraz gergin durduğunuz bir dönem. Ama diğer taraftan da ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair önemli kararlar almak istediğiniz süreçtesiniz. Bu hafta özel hayatınıza dair vereceğiniz önemli duygusal kararlarla haftanız başlıyor.

Parasal işler Salı ve Çarşamba günü devrede olurken Perşembe ve Cuma günleri ise önemli bir işinizi halletmek, bir seyahat hazırlığında bulunmak ya da uzaklardan gelecek haberleri hayatınıza geçirmekle meşgul olacaksınız. Diğer taraftan özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde hareketli olduğunuz ve sosyal çevrelerde bulunmaktan mutluluk duyduğunuz da bir dönem olacak. Kafanızdaki planları, harekete geçirmek istediğiniz konuları çevrenize aktarmak ve çevrenizdeki insanlara anlatmak içinde enerjik olacaksınız. Sportif faaliyetler sizi fazlasıyla hareketli kılabilir.

Her şey gayet güzel gidiyor gibi ama 1 Temmuz Perşembe günü itibariyle gökyüzünde sert enerjiler devrede olacak. Siz bu sert enerjileri hem ortaklı işlerinizde hem de ikili ilişkiler alanınızda yaşayacaksınız. Bu da bazı konularda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza, kısıtlanmanıza, engellere ve birtakım aksiliklere neden olabilir. İçinizde birçok şeyi biriktirmemeye özen gösterin çünkü biriktirdiğiniz konular hafta sonu hiç beklenmedik bir şekilde patlayabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirlerinizi iyi kontrol etmeye özen gösterin, hafta sonu bu etkilerle dolu olacaksınız. Taşınmaya dayalı birtakım işleriniz varsa, taşınmayı, bir yerden bir yere gitmeyi düşünüyorsanız bazı aksilikler ve engeller karşınıza gelebilir.

Onun dışında çevrenizden ve arkadaşlarınızdan güzel enerjiler alacağınız bir hafta. Bu olumsuzlukları çevrenizdeki insanlarla konuşarak, onlarla paylaşarak, onlardan güzel tavsiyeler alarak aşmanız da söz konusu olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Haziran - 5 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 41" R
Ay
Akrep
14° 06' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
24° 13' 19"
Mars
Balık
25° 28' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 02' 08"
Neptün
Balık
28° 44' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 42"
Lilith
Başak
22° 43' 39"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>