Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çarşamba gününden itibaren Güneş, Mars ve Jüpiter karşınıza sosyal ve finansal konularda birçok fırsat çıkaracak. Doğru zamanda harekete geçmeye gayret edin! 5 Nisan - 12 Nisan Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Nisan - 12 Nisan

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar, işiniz, gücünüz, koşturmanız gereken her tür konu ve gündelik hayatınızın ritmi bu hafta etkilerle başlıyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları bu Pazartesi öğleden sonra Salı ve Çarşamba günleri ağırlıklı olmak üzere hayatınızın merkezine yerleşecek. Bu hafta gökyüzünde adeta bir şölen olacak. Venüs ve Mars arasındaki olumlu açı kadın ve erkek arasındaki bağlantının kuvvetlenmesini sağlayacak. Sevdiğiniz insanla aranızdaki problemleri çözmek, sıkıntılarınızı masaya yatırmak ve bu sıkıntılardan kurtulmak anlamında desteklendiğiniz ve beslendiğiniz bir hafta olacak. Yine de daha az tanıdığınız insanlarla bir arada bulunduğunuz işlerde, grupsal faaliyetlerde toplumsal konu ve olaylarda ya da takım çalışmalarında bu hafta gayet güzel işler çıkaracaksınız. Arkadaş ortamlarında mücadelenizi sergilediğiniz bir dönem.

Ama bu hafta Cuma gününe doğru biraz dikkat etmenizi tavsiye edeceğim. Arkadaşlarınıza giriştiğiniz birtakım parasal işlerde kandırılma ihtimali ve manipüle edilme ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Belki o an için size çok karlı ya da çok güzel gelecek bir işin aslında düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Bu yüzden bir yere üye olacaksınız ya da arkadaşlarınızla biryapacaksınız herhangi bir işi başlatacaksanız bu dönemde yanılma ihtimaline karşı gözünüzü dört açın. Neyse ki gökyüzü önemli fikirleriniz konusunda bizi destekliyor.

Hafta sonu şartları daha net görmeye başlayacaksınız. Bu yüzden Perşembe ve Cuma günü anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa bugünlerde yapmak yerine hafta sonunda olayları gördükten sonra hareket etmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Nisan - 12 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 05" R
Ay
Akrep
23° 19' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 17"
Mars
Balık
26° 03' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 06"
Satürn
Balık
16° 08' 39"
Uranüs
Boğa
22° 04' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 16"
Lilith
Başak
22° 48' 36"
True Node
Koç
15° 34' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>