Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Canınız başka şeyler yapmak istiyor ve kendinizi aşmak için yeni bir yol arayışı içindesiniz. İhtiyaç duyduğunuz cesarete, iradeye ve sağlam karaktere sahipsiniz! 5 Temmuz - 12 Temmuz Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Temmuz - 12 Temmuz

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, hem toplumsal konularla hem meslek vehayatınızla ilgili adımlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında çok çalışabilirsiniz ya da çalışmıyorsanız da kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bu aralar her şeyi gözünüzde büyüttüğünüz ve biraz da kendi halinizde olmak istediğiniz bir dönem. Ama bu dönem aynı zamanda önemli çalışmalar konusunda sizi destekleyen de bir dönem. İş hayatınızdaki değişimleri kendi hayatınıza çok daha rahat katacağınız ortamları bulacaksınız.

Bununla beraber ilişkilere ve kendi sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İnsanlarla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar, zorlanmalar devrede olurken diğer taraftan sağlığınızda da istediğiniz performansı almakta zorlanabilirsiniz. Kalp, dolaşım, sırt ağrıları, duruş bozuklukları, kemiklerle ilgili sıkıntı ve problemler devreye girebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve ortaklı işlerinizde ev ve aile hayatınızda sıkılganlıklara ve başınıza buyruk davranışlara çok ama çok dikkat edin. Arkadaşlarınız bu aralar sizin yumuşak karnınız. Onlarla olan fikir alışverişlerinizde, önemli işlerinizde, parasal konularda yanılma ihtimale karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Cumartesi günkü Yeni Ay sizin zor bir alanınızda olacak ama diğer taraftan kendinizi yenilemek, ruhsal ve spiritüel konularla ilgilenmek, hayatı daha farklı bir yönden okumak anlamında bu Yeni Ayı hayatınıza geçirebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınız varsa şimdi bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde işte bu Yeni Ay size yeni kapılar aralayacak. Ama maddi hayata, kişisel planlarınıza dair büyük girişimleriniz konusunda çok da fazla destekli olmayacaksınız.

Bu dönemi bir dinlenme, içselleştirme dönemi olarak görün. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza geçecek. Artık konuştuğunuza, ne söylediğinize dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Temmuz - 12 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>