Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hiçbir şeyin ilerlemediğini hissediyorsunuz ve bu durum canınızı sıkıyor. Cuma gününden itibaren burcunuzda konumlanan Mars size etkili silahlar bahşediyor. Cesaretinize yeniden kavuşuyorsunuz. Motivasyonunuzu koruyun! 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, kariyer vebağlantılarınızın hareketli olduğu bir hafta başlıyor. Artık biraz daha kendinizi ortaya çıkaracağınız, biraz daha kendinize güveninizi kullanabileceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Cuma günü itibariyle Mars sizin burcunuza geçecek ve sizin burcunuzda geçmesiyle beraber çok hareketleneceksiniz. Seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, hukuk, ticaret ya da başka insanlarla yapılacak olan işlerinizde gözle görülür gelişmeler Cuma günü ve sonrası karşınıza gelebilir.

Ama onun öncesinde ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri biraz daha hayata alıngan yaklaşımlar ve tutumlar sergileyebilirsiniz. Bazı noktalarda içinize attıklarınız çok çabuk patlamalara neden olabilir o yüzden aile kavgalarına, anne tarafınızla kavgalara bu dönemde dikkat edin. Eşiniz çalışıyorsa onunhayatındaki bazı zorlanmalar karşınıza gelecektir.

Perşembe günü bir Güneş tutulması var bu tutulma sizin sosyal çevre alanlarınızda oluşacak. Çevre değişikliği için destekli olacaksınız Ama bu çevre değişikliği daha önceden gittiğiniz, bildiğiniz, tanıdığınız yerlerle bağlantılı olsun sevgili Aslanlar. Sıfırdan gittiğiniz, hiç bilmediğiniz çevre değişiklikleri bu dönem sizi zorlayabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda bir takım sıkıntılar olduysa bu sıkıntıları yeniden gözden geçirmek bu sıkıntıları yeniden ele almak bu tutulma ile beraber önem kazanacak. Geleceğe dair atılacak adımlar önemli vizyonlar, düşünceler, amaçlar, hedefler ama bunların hepsi daha önceden konuşulmuş işler olmak üzere bu dönem hayatınızı hareketlendirecek. Patronlarınızla olan ilişkilerinizde biraz kendi köşenize çekildiğiniz bir dönem. Aynı zamanda diğer insanlardan alacağınız haberlerle zaman zaman “Ay ben bunu yapabilir miyim ya da ben iyi hissediyor muyum” diye düşündüğünüz bir dönem olacak. Ama ne olursa olsunhayatınızda bu dönem biraz kendinize vakit ayırdıkça biraz da istediğinizi anlamaya çalıştıkça çok daha güzel bir şekilde hareket edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 58' 10" R
Ay
Aslan
29° 15' 27"
Merkür
Koç
17° 59' 07"
Venüs
Koç
16° 29' 53"
Mars
Balık
20° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 30"
Satürn
Balık
15° 28' 07"
Uranüs
Boğa
21° 41' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
19° 58' 52"
Lilith
Başak
22° 01' 58"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 18/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>