Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Her şeyin daha huzurlu olmasını istiyorsunuz ama aynı zamanda yaşamın sizi şaşırtması ve sıkıcı rutininizden çıkarması hoşunuza gidiyor. Sağlam durmaya çalışın! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, maddi konularda yapılması gereken verilmesi gereken özel kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Geçtiğimiz ay çalıştınız, uğraştınız didindiniz şimdi artık yaptığınız işlerin karşılığını maddi yönden görmek istiyorsunuz. Şimdiye kadar kendinize vakit ayırdınız ama şimdi artık takkeyi önünüze alıp bu parasal konular ne olacak diye düşünmenin zamanı. Neyi nereden çıkartabilirim ya da neyi daha fazla kazanabilirim konularını organize etme, planlama zamanı. Çünkü bu alanda cesur, atik biraz da hareketli yönleriniz ortaya çıkacak. O yüzden parasal konularda bir şeyler yapmak istiyor ve bir girişimde bulunmak istiyorsanız lütfen bu yeni ayla beraber bu girişimlerinizi hareketlendirin, size çok yarayacak. Yine bir arkadaşınızla, çevrenizden bir insanla parasal konularda çekişmeler bu hafta devreye girebilir. O yüzden Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri bu insanla aranıza parasal konularla ilgili çekişmelerin çok fazla büyümesine izin vermeyin, o zaman bazı işlerinizin bozulduğunu görebilirsiniz. Özellikle bulunduğunuz çevrelerde ve arkadaş ortamlarınızda bu dönem içerisinde ego sürtüşmeleri çok fazla size yaramayacaktır.

Çarşamba günü itibariyle Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Yani iletişiminizi hızlandırdığınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlara vaktinizi daha fazla ayıracaksınız. Daha az tanıdığınız,hayatınızdan tanıdığınız insanlar yerine daha fazla özelinizi açtığınız akrabalarınız, kardeşleriniz ya da yakın dostlarınızla bir arada olacak, onlarla daha fazla vakit geçireceksiniz. Yine bu dönem güzelbağlantıları devrede olabilir. Kısa yolculuklardan yana şansınızın yüksek olduğu bir dönem. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem sosyal medyada bir insanla tanışma olasılığınız çok yüksek, aynı zamanda takipçilerinizi de arttırabilirsiniz. Youtuber olabilirsiniz veya kendinize bir kanal açabilirsiniz. Bu 3 haftalık döngü içerisinde eğitimle ilgili konularda da kendinizi şanslı göreceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler çok fazla olacak. Zaten sırtınızda meleğiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Bazen dibe vuruyorsunuz bazen çok çabuk o dipten çıkabiliyorsunuz.

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri beklenmedik yerlerden güzel haberler gelecek. Çalışıyorsanız bu uğraşların karşılığını alacaksınız ve kendinizi gayet şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Ev hayatınıza yapmanız gereken yatırımlar, alışveriş ve harcamalar bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri devrede olabilir.

Diğer taraftan hafta sonu keyfe dayalı hareket edecek, size keyif verecek konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Birinden hoşlanıyorsanız hafta sonu onunla yazışmalarınız, onunla harcayacağınız vakit ön plana geçebilir. Hayatın tadını tuzunu çıkaracağınız, iyi kazanç sağlayacağınız, iyi görüşmeler yapacağınız ev ortamlarında da insanlarla iyi anlaşacağınız bir dönem. Arkadaş ortamlarınızda girişeceğiniz işlere bu hafta dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 22" R
Ay
Akrep
27° 53' 19"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 14"
Mars
Balık
26° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 10"
Satürn
Balık
16° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 02"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>