Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harika bir enerjiye sahip olduğunuz gibi insanlarla iletişim kurmak için de harika bir hafta. Yeni insanlarla iletişim kurmaya çalışın. Bu bağlantıların faydasını göreceksiniz! 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, hafta başında isteksiz bir enerji var bu isteksiz enerjileri öğle saatleri itibariyle geride bırakıyorsunuz. Çünkü 13:24 itibariyle ay sizin burcunuza geçiyor. Çarşamba gece saatlerine kadar ay Balık burcunda olacağı için kendi istek ve beklentilerinize, yapacaklarınıza odaklanacağınız, heyecanlı haberler alacağınız bir hafta geçireceksiniz. Bu hafta gerçekten keyfi, mutluluğu, huzuru, dostluğu, şansı, bolluğu, bereketi yüreğinizde ve kendi hayatınızda hissettiğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yumuşak karnınız olabilir, onlara gereğinden fazla fedakâr davranıyor olabilirsiniz. Diğer taraftan ailenize karşı da bu etkileriniz devrede olabilir ama bunların hiçbiri umurunuzda olmayacak çünkü o insanlardan, çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz desteklerin de çok yüksek olduğunu fark edeceksiniz. Sizin yüce gönüllülüğünüz, anlayışınız, empatiniz, sevginiz, saygınız onların da size bu şekilde davranmasını sağlayacak. Önemlibaşlangıçları, görüşmeleri varsa özellikle Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerini kullanabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür İkizler burcuna geçecek ev, aile ve yuvayla ilgili konu ve olaylar hareketleniyor. 10 Mayıs’a kadar evinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Mesela bir emlak alma, satma, evle ilgili bir mevzuyu konuşma gibi etkiler devreye girebilir ya da aile büyüklerinizle bilgi alışverişi içerisine girebilirsiniz. Evinizden öğrenmeyi evinizde bilgiyi paylaşmayı seveceğiniz bir süreç.

Cumartesi günü bir tutulma var, bu parçalı güneş tutulması iletişim alanlarında yapmanız gerekenleri hem de hızlı, ani, beklenmedik olaylarla karşınıza getirecek. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya, dijital platformlar, eğitim, ulaşım ile ilgili işleriniz varsa bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu alanlarda birbaşlatmak istiyorsanız bu tutulmayla beraber işlerin kontrolünüz dışında gelişen olaylarla hızlandığını görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu dönem sizi fazlasıyla destekleyecekler, siz de gelecek planlarınızı hemen hareketlendirecek ve hayalinizdeki işe, paraya, hayalini kurduğunuz birçok şeye bu hafta ve sonrasında kavuşmuş olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 54"
Ay
Akrep
23° 36' 05"
Merkür
Koç
26° 25' 30"
Venüs
Balık
21° 31' 40"
Mars
Balık
04° 55' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 51"
Satürn
Balık
13° 17' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 32"
Neptün
Balık
27° 48' 23"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 23"
Lilith
Başak
19° 47' 22"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>