Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ortam biraz gergin. Perşembe gününe kadar yolculuk sırasında ya da spor yaparken dikkatli olun. Başlamadan önce ısının ve sağduyunuzu koruyun. 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerle, yüksek telefon trafiğiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan hızlı, ani, beklenmedik olaylar pazartesi akşam saatleri karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan bir haber alabilirsiniz.

Perşembe günkü Güneş tutulmasını ev, aile, yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Ailevi konular önemli olurken evle ilgili bir mevzu, taşınma, yer değiştirme ya da arazi ile ilgili bir mevzu bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir. Önümüzdeki dönemler nerede yaşayacağınıza, nereye yerleşeceğinize, nereye taşınacağınıza belki de bu tutulma ile beraber karar vermiş olacaksınız. Yine de bildiğiniz deneyimlediğimiz yerler olmasına özen gösterin. Burası baba tarafı olduğu için babanızın hayatında da bazı konular yeni baştan ele alınabilir ve sağlıkla ilgili konular bu dönem önem kazanabilir.

Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle beraber Cuma gününden sonrahayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Gücünüzü, uğraşlarınızı, mücadelenizi gündelik hayatınıza aktaracaksınız. Bu dönem oldukça enerjik olabilirsiniz, başkaları için çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz, hizmet etmek öne çıkabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konularda da kendinize önem vermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Mesela sırt ağrıları, özellikle omurilik duruş bozuklukları, sırtınızda kilitlenmeler ya da sağlık sıkıntıları, asabi tansiyon ya da kalp çarpıntıları gibi etkilerle bazı sıkıntılar karşınıza gelebilir. Böyle durumlarla karşılaştığınızda şunu bilmeniz gerekiyor, çok yorulmuş olabilirsiniz ya da kendinizi bu dönem çok fazla işe kaptırmış olabilirsiniz. Biraz sakinleşmeye işleri biraz daha yavaştan ele alarak ilerlemeye özen gösterin. O zaman bu sıkıntıların geride kaldığını çok rahat bir şekilde göreceksiniz.

Aşk hayatınız çok keyifli, Venüs 5. evinizde hareket ediyor. Sevdiğiniz insanla bütünleşmek, sevginizi ona akıtmak, romantik rüzgarlar etkili olacak hafta sonunda. Kısa vadeli planlara odaklı olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla sevdiğinizi bir araya getirmek isteyeceksiniz ya da geleceğinize dair kısa vadeli planlar yapacaksınız. Parasal alanda çözülmesi gereken önemli konular olabilir, kafanızda bütün bunları oturtamıyor olabilirsiniz. Hafta sonu bunlarla ilgili konu ve olayları da çözmüş olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 55' 33" R
Ay
Başak
10° 50' 08"
Merkür
Koç
17° 28' 40"
Venüs
Koç
17° 42' 21"
Mars
Balık
21° 23' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 57"
Uranüs
Boğa
21° 44' 33"
Neptün
Balık
28° 33' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 18"
Lilith
Başak
22° 08' 29"
True Node
Koç
15° 36' 47"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>