Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mars, Merkür ve Uranüs işlerinizin gidişatını olumlu yönde etkileyecek harika bir enerji bahşediyor. Çalışma ortamınızda yenilikçi fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta daha çok eviniz, aileniz, yuvanız önemli ama yine de ev ortamında olsanız bile özgürlük duygunuzla hareket edeceksiniz. Evinizde on kaplan gücünde olacaksınız. Pazartesi Venüs Terazi burcuna geçiyor. Parasal konularda aslında neler yapabileceğinizi göreceğiniz ve tarzınızı destekleyecek malzemelere daha çok para harcayacağınız 3 haftalık döngüye merhaba diyorsunuz. Güzel olan objelere olan ilginiz artacak ama diğer taraftan harcamalara olan ilginiz de hızlanabilir. Bu dönem içerisinde iyi kazançlarınız olacak. Bir yerden para bekliyorsanız doğru ilişkiler sayesinde bu paraları kazanmanın yolunu bulacaksınız.

Bu hafta kendinize çok çabuk haksızlık yapabilir, kendinize çok çabuk kızabilirsiniz. Duyacağınız bir söz, bir başarısızlık bir sıkıntı ya da bir problemin karşınıza gelmesinde kendinize olan kızgınlığınız gerçekten önemli olacak çünkü kendinize fazla yüklenebilirsiniz.

Diğer taraftan bu aralar gergin de etkiler devrede olacak. O yüzden insanlarla konuşurken, kendinizi ifade ederken bu noktalarda dikkatli olmaya özen gösterin. Ayrıca uzak yerlerden, yurt dışından gelecek önemli haberler kendinizi iyi hissettirecek. Eğitim programında dahilseniz bu programdan alacağınız bazı haberler, bilgiler kendinizi çok keyifli hissetmenizi sağlayabilir. Farklı ortamlarda ya da yerlerde daha fazla kendiniz gibi olacaksınız ve özgür hissedeceksiniz. Bu hafta işle ilgili konular, gündelik hayatınızın ritmi ve sağlıkla ilgili alanlarda çok abartmamanız gerekiyor. Bir yandan güzel fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir ama bunları değerlendiremeden elinizden kaydığını görebilirsiniz.

Pazar günü oluşacak dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Demek ki elinize güzel bir fırsat geçecek. Bu fırsatın tohumunu belki bir ay önceden attınız ya da aklınıza bir ay önce bir fikir gelmiş. Şimdi bununla ilgili vereceğiniz önemli kararlar bu dolunayla beraber devreye girecek. Ama işle, mesleğinizle ilgili konularda finalize etmeniz gereken konular da olacak. O yüzden bu dolunay önemli konularla ve duygusal birtakım krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yanında çalıştığınız ya da yanınıza çalıştırdığınız insanların da hayatında önemli olaylar bu dolunay daha da görünür hale gelebilir. Sağlığınızla ilgili konularda da vermiş olduğunuz kararlar varsa dolunayla beraber sağlığınıza da ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Ama konu ne olursa olsun abartmadan ilerlemeye çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>