Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cumartesi gününe odaklanın: Başak burcunda meydana gelen ve Uranüs'e bağlanan Dolunay pratik çözümler, yeni fikirler ve yaratıcılık bahşedecek. Ayrıca sizi dış görünüşünüzü değiştirip insanları şaşırtmaya yönlendirecek. 22 Şubat - 1 Mart Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Şubat - 1 Mart

Başak Burcu

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Arkadaş ortamlarınızda kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olmak, gelecek planları yapmak, yaşadıklarınızı onlara aktarmak,hayatınızda ki zorlanmaları, sıkıntıları, problemleri ya dahayatınızdaki güzel gelişmeleri onlarla paylaşmak bu hafta başında önemli olacak.

Perşembe günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle, yeni birisiyle tanışabilir, hayatınızda biri varsa ona daha fazla değer vermek isteyebilirsiniz. 3 hafta boyunca ilişkilere odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki bağları kuvvetlendirmek anlamında çok güzel bir dönem. Uzun vadeli ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz. Diğer taraftan önemli sözleşmeler ve anlaşmalar yapmak için, ortaklı işlere girmek içinde oldukça faydalı bir süreç içindesiniz.

Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay zamanı sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Bir takım haberler karşısında mide sıkıntıları, bağırsak problemleri gibi sorunlara açık olabilirsiniz. Ya da özel hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bu dönem karşı tarafın söyledikleri psikolojinizi etkiliyor olacak. Kendi bildiğinizden şaşmadan, karşı tarafa daha ılımlı adımlar atarak, ilişkinize dair kararlar almaya özen gösterin. Her şeyden önce hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olabilir. Merak etmeyin Uranüs’ten çok güzel açılar alıyorsunuz. Kendinizdeki değişimin farkındasınız. Bu değişimleri harekete geçirmek için hayatta size karşılığını en güzel şekilde verecek.

İlişkiler önem kazanırken,hayatınızda güzel sonuçlar almaya yatkın bir hafta olacak. Sosyal çevrenizle adeta bütünleşeceksiniz. Cumartesi günü sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Şubat - 1 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 35" R
Ay
Akrep
15° 33' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
24° 22' 03"
Mars
Balık
25° 34' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 25"
Satürn
Balık
16° 05' 09"
Uranüs
Boğa
22° 02' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 07"
Lilith
Başak
22° 44' 26"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>