Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hafta sonu güçten düştüğünüzü hissediyorsunuz. Bedeninizi ve zihninizi dinlendirmeye çalışın. Beslemenize dikkat edin ve meyve-sebze tüketmeye gayret edin. Açık havada yürüyüş yapmak da size çok iyi gelebilir. 23 Mayıs - 30 Mayıs Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Mayıs - 30 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 4 Haziran’a kadar eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Eski konu ve olayların karşınıza daha fazla geldiğini göreceksiniz.

Çarşamba günü savaş ve mücadele hatta uğraşılarımızın gezegeni Mars, Koç burcuna geçiyor, ortak para alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Ortağınızın, partnerinizin ya da hayatı paylaştığınız insanın parasal konularda mücadelelerinin arttığını görürken aynı zamanda kredi, vergi, banka işlemleriniz varsa bu dönem bu konular için cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ama Merkür geriliyor unutmayın, 4 Haziran’a kadar dikkatli olun. Çünkü Mars burada en bir buçuk ay boyunca hareket edecek. 4 Haziran’ı bekledikten sonra bunları yapmanız çok daha akıllıca olacaktır. Önemli girişimler, fırsatlar bu alandan yana karşınıza gelecek.

Cumartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiyor, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantılı işlerde önemli şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Cumartesi gününden sonra 3 hafta boyunca değişik ortamlarda yeni insanlarla tanışmak, eğitimle ilgili konularda güzel adımlar atmak ön plana çıkacak. Merkür de buraya geçerek gerilemeye başlamıştı. Buralarda yaşanacak ufak tefek sıkıntıları tatlıya bağlamak, istediğiniz noktaya getirmek anlamında da şanslı bir süreç olacak. Hem bazı tamamlanmamış konuları yeniden ele alacaksınız hem de bu ele aldığınız konularda güzel sonuçlarda elde edeceksiniz.

Bu hafta en çok Cuma gününe dikkat edin, para ile ilgili konularda yanlış yönlendirilebilirsiniz. Para ödemesi ile ilgili bir konu sinirinizi bozabilir ya da ilişkilerde gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Çocuğunuzla olan bağlantılarınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Pazartesi günü kariyer ve meslek alanlarınızda beklediğiniz güzel parasal bir haber karşınıza gelirken aslında harekete geçmek istediğiniz noktalarda hayatın sizi hızlandırdığını da göreceksiniz. Ama yeniliklerden ziyade var olan işleri tamamlama ve bu işleri sonu ulaştırma konularına öncelik verin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Mayıs - 30 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 38" R
Ay
Akrep
25° 34' 51"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 38"
Mars
Balık
26° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 36"
Satürn
Balık
16° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 53"
Lilith
Başak
22° 49' 48"
True Node
Koç
15° 34' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>