Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatiniz biraz dağınık ve küçük zevklerinize vakit ayırmaktan işinize odaklanamıyorsunuz. Önemli olan üstlerinizin yanındayken bazı sınırları aşmamaktan geçiyor. Temkinli olun! 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta hem iletişimi hızlı tutacak hem de yakın çevrenizdeki insanlarla bazı planlar yapacaksınız. Bu kişiler akrabalarınız, kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız olabilir.

Aynı zamanda çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşecek. Siz bu tutulmayı ev, aile ve yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu tutulmayla beraber ilginiz ve algınız tamamen aile hayatınıza kayabilir. Tam da kendinizi göstermek istediğiniz,ve kariyer fırsatları yakaladığınız bu dönem, ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Baba tarafının konu ve olayları aynı zamanda anne ve babanız arasındaki sıkıntı ve problemler bu tutulmayla beraber iyice görünür hale gelebilir. Konu ne olursa olsun hayatınızı iyi dengelemeye özen gösterin ve tutulma zamanı büyük kararlar almamaya çalışın. Özel hayatınızda, aile ilişkilerinizde her şey yolunda gidiyormuş gibi davranabilirsiniz.

İş hayatınızda, özel ilişkilerinizde, ortaklı adımlarınızda bu hafta bazı hayal kırıklıklarının devreye girdiğini göreceksiniz. Hafta sonuna doğru göz önünde bulunacağınız ortamlar ve kariyer alanlarınızda güzel konuşmalar devrede olurken Pazar günü Merkür iş, meslek, kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 22 Haziran’a kadarhayatınızda yanlış ifadelere, kendinizi doğru ifade edememeye, yanlış anlaşılmaya karşı dikkatli olmaya çalışın. Bu dönem toplum önüne konuşacaksanız, önemli duyurularda bulunacaksanız, bazı engeller, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var.

Patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı da sıkı tutmaya ve onlarla olan iletişiminizde net olmaya özen gösterin. Anne ve anne tarafınızla anlaşmak bu dönemde kolay olmayabilir. Sakın yeni bir işe başlamayın. Var olan işlerinizi tamamlamak ve bazı konuları yeniden ele almak bu Merkür gerilemesinin ana konularından biri olacak. Merkür sizin kendi yöneticiniz de olduğu için, bu dönem sağlığınıza dikkat etmek yerinde olacaktır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 57" R
Ay
Akrep
24° 21' 52"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 14' 26"
Mars
Balık
26° 07' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 15"
Satürn
Balık
16° 09' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 33"
Lilith
Başak
22° 49' 09"
True Node
Koç
15° 34' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>