Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalışmaktan kendinizi esirgemiyorsunuz. Mars hedeflerinize ulaşmak ve epey bir çaba gerektirse de sorumluluklarınızı yerine getirmek konusunda sizi destekliyor. Cesur olun! 29 Mart - 5 Nisan Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Mart - 5 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar haftaya maddi konularla başlıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta 28 Mart pazar günü terazi burcunda oluşan Dolunay’dan aldığınız etkilerle bu hafta başında cebinize giren para ile ilgili olacaksınız. Kazançlarınız, yatırımlarınız, ne kadar kazanıyorum ya da maddi olarak kendimi güvence altına almış mıyım gibi söylemler ya da düşünceler bu hafta daha fazla hayatınızda görünür olacak. Diğer taraftan ortaklaşa para müşterek para alanınızda önemli girişimler var. İşte bu noktalarda bazı para alışverişlerinizi yeniden gözden geçirmeniz ya da bu para alışverişlerinizde insanlarla yaşadığınız sıkıntıları gidermeniz, çözümlemeniz ya da şifalandırmanız gerekecek.

İşle ilgili konularda önemli adımlarınız var. Sorumluluklarınızı bilerek ilerliyorsunuz. İş yapmaktan mutluluk duysanız da duymasanız da bir şekilde işlerinizin yola girdiğini de görüyorsunuz. İşte bu noktada işlerinizin karşılığında elinize ne kadar paranın geçtiği bu hafta önemli olacak. Merak etmeyin gökyüzünden aldığınız etkilerle istediğiniz bu para şanslarına da kavuşacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri bu anlamda sizi destekleyecek.

İlişkilerle ilgili konularda kendinizi aldattığınız ve kandırdığınız bazı noktalar olabilir. Bu dönem sevdiğinizle gerçekten iyi anlaştığınızı görüyor olabilirsiniz. Burada hiçbir sıkıntı yok, olmasın da.

Ama bazı noktalarda gerçekci davranmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çünkü bu dönem geçtikten sonra aslında elinize geçenlerle almanız gerekenler arasında bir dengesizlik olduğunu fark edebilirsiniz. Gereğinden fazla karşı tarafa değer vermeyin ama tabii ki ilişkiniz gayet güzel gidiyorsa tadını çıkarmayı da ihmal etmeyin.

Cuma – Cumartesi günleri ilişkilerle ilgili konularda kendinizi depresif, negatif hissedebilirsiniz. Bazı duygu durumlarını çok fazla gözünüzde büyütebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber bu duygu durumları bir kenara kayacak, daha fazla tutkularınızla hareket edeceğiniz biraz daha cesur olacağınız biraz daha ilişkinizdeki zorlukları düşünmeyeceğiniz bir döngüye gireceksiniz. İşte bu döngü içerisinde maddi konular hayatınızda önem kazanacak. Diğer taraftan yine bilinmeyene, spiritüel alana daha fazla ilgili olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Mart - 5 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 05' 19" R
Ay
Başak
12° 48' 07"
Merkür
Koç
17° 23' 52"
Venüs
Koç
17° 54' 41"
Mars
Balık
21° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 11"
Satürn
Balık
15° 34' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 06"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 53"
Lilith
Başak
22° 09' 36"
True Node
Koç
15° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>