Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Satürn'ün etkisiyle çok daha ciddi ve bilinçli hareket ediyorsunuz. Buna karşılık Mars sizi fazla sabırsız kılıyor. Mantıksız tepkiler vermekten kaçının. Ancak kendinizi kontrol ederek ilerleme kaydedebilirsiniz. 30 Mayıs - 6 Haziran Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Mayıs - 6 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza meslek ve kariyer alanlarınızdakonularında oluşan bir yeni ayla giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızda hızlı ilerlemeler kaydetmek istediğiniz aynı zamanda becerilerinizi ortaya dökmek, iletişiminizi hızlandırmak, ticari faaliyetlerinizi artırmak istediğiniz bir dönem. Ama ne yazık ki bu yeni ayın yöneticisi Merkür hala geri hareketine devam ediyor. Eğer yurtdışındaysanız, yabancı insanlarla görüşüyorsanız daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Hattahayatınızda bazı engeller de devreye girebilir. Her şey çok rahat akarken, son raddeye geldiğinde bir aksilik söz konusu olabilir. Bazı durumları yeni baştan ele almanız gerekiyor, işte bu yeni ay size bunu gösterecek. Daha önceden çalıştığınız, planlanmış, ertelenmiş, yarım kalmış işleriniz varsa bu işlerinizi ele almak bu yeni ayın konularından olmalı. Yeni sıfır bir işe başlamak için çok da destekli olmayacaksınız. Cuma günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber yenilikleri hayatınıza geçirmek anlamında şanslı bir süreç başlamış olacak.

Pazartesi ve Salı günleri göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi ortaya koyarken Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapılacak planlar ön plana çıkacak. Cumartesi ve Pazar günü de kendinize ve ruhunuza daha fazla vaktinizi ayıracak ve çok fazla kalabalıklar içerisinde yer almayacaksınız.

Pazar günü Satürn geri hareketine hazırlanıyor. Satürn iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda disipline olduğunuz ya da kalıcı olarak aldığınız bazı kararları gözden geçirmenize neden olacak. Ekim’in sonuna kadarki süreçte neleri yapıp neleri yapmadığınızı çok net bir şekilde görecek ve buna göre hareket edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Mayıs - 6 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>