Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Salı günü Uranüs'e olumlu bir açıyla bağlanan Başak Yeniayı daha da ilerlemenizi sağlıyor ve bu sayede içinize sinmeyen ve önünüze çıkan bazı meselelerden kurtulmak isteyebilirsiniz. 6 Eylül - 13 Eylül Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Eylül - 13 Eylül

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, sizin çok çok özel bir hafta. Uzun zamandır bunu bekliyordunuz çünkü sizin burcunuzda gerçekleşecek bir Yeniay devreye giriyor. Sizin şartlarınız, sizin koşullarınız, sizin durumunuz ön planda. Bu da ne demek? Hayatınızı düzenlemek için evren size fırsat ve şans sunacak anlamına geliyor. Aklınıza ne geliyorsa aşk, iş, evlilik, çoluk, çocuk, para bunlarla ilgili her tür konuda sizi destekleyen bir Yeniay olacak. Aklınızda ne varsa bunları hareketlendireceğiniz bir Yeniay yaşayacaksınız.

Maddi konulardan yana şansınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Attığınız adımların karşılığını çok net bir şekilde göreceksiniz. Pazartesi günü güzel kazançlar karşınıza gelebilir. İş hayatınızda önemli bir haber alabilirsiniz ve bu haber sizi çok sevindirebilir. Ama diğer taraftan aynı gün, Pazartesi günü harcamalarınızın da yüksek olduğu bir dönem olacak. Çocuğunuz, aşk hayatınız, özel hayatınız için yapacağınız harcamalarda ipin ucunu lütfen çok fazla kaçırmayın. Çocuğunuz varsa onunla çok fazla didişmeyin.

Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçince çok hızlı bir dönem başlıyor. İletişiminizi çok kuvvetli tutacaksınız, telefon trafiğiniz olabilir ve aklınızdan geçen bir eğitim fırsatı varsa bir arkadaşınızla beraber bu eğitim fırsatına yazılmanın çok iyi olacağını düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızı düzeltmek, bir ayrılık bir küslük yaşadıysanız bunun tatlıya bağlanması gibi durumlar Cuma gününden sonra 3 hafta boyunca devrede olacak. Yakın çevre ilişkilerinizin güzelleştiğini, işlerinizden de istediğiniz sonuçları aldığınızı göreceksiniz. Bu hafta gerçekten de sizi birçok konuda destekliyor hem sağlığınız hem işiniz hem özel hayatınızda hayat istediklerinizi karşınıza getirecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Eylül - 13 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 19' 11" R
Ay
Aslan
09° 02' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 03"
Venüs
Koç
14° 24' 58"
Mars
Balık
19° 19' 23"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 28"
Satürn
Balık
15° 17' 57"
Uranüs
Boğa
21° 35' 50"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
19° 52' 56"
Lilith
Başak
21° 50' 44"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 16/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>