Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bu hafta özellikle finansal konularda çok beceriklisiniz. Bu fırsatı kârlı işler yapmak, kazancınızı artırmak için değerlendirin. Doğru hamleleri yaparsanız, başarılı olacağınız kesin. 6 Haziran - 13 Haziran Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Haziran - 13 Haziran

Başak Burcu

Haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz ama sabah erken kalkan bir insansanız 09.30’a kadar hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Sonra hayat sizi hızlandırıyor. Çarşamba akşamına kadar kimseyi takmadan kendi istek ve beklentileriniz devrede olabilir. Yerinizde duramayabilir öte yandan sağlığınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Çarşamba akşam saatlerinden Cuma gece saatlerine kadar daha çok alışveriş yapacağınız, kendinizi dışarıya vuracağınız, güzel objelerden hoşlanacağınız ve para harcayacağınız bir dönemi temsil ediyor. Ama bu dönem böyle ince eleyip sık dokuyup gerçekten istekleriniz doğrultusunda hem kaliteli hem güzel alışverişler yapabilirsiniz ya da parasal konularda bir beklentiniz varsa, bir alacağınız varsa ya da size bir konuda bir ödeme yapılması gerekiyorsa bu konuların peşine düşmek Cuma akşam saatlerine kadar geçerli olacak.

Hafta sonu yakın çevrenizle beraber yapacağız kısa vadeli planlar hayatınızı keyiflendirebilir. Yapacağınız bu planlarda aksiliklerle karşılaşırsanız daha rahat etkilerle bu problemleri ele alabilirsiniz. Hem seyahatler hem eğitimle ilgili konularda Merkür gerilemişti birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmıştınız. Hafta sonu bu sıkıntı ve problemlerin iyice geride kaldığını göreceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız gelecek planları yüzünüzü güldürebilir. Aynı zamanda uzun zamandır çocuğunuzu, sevdiğinizi bazı konularda ikna etmeyi düşünüyorsanız ya da kendi bildiğinizi okumak istiyorsanız Cumartesi günü bu etkiden faydalanabilirsiniz.

Pazar günü ise hızlı, ani, beklenmedik olaylar var. Seyahatlerde, daha az tanıdığınız, dış ortamlarda aniden verilecek bir kararla bir yerlere gitme ya da şimdiye kadar yapmadığınız tarzda bir gün geçirme gibi etkiler devrede olabilir. Araba kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda var.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Haziran - 13 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 50" R
Ay
Akrep
07° 11' 37" R
Merkür
Koç
16° 03' 09"
Venüs
Koç
23° 31' 43"
Mars
Balık
25° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 45"
Lilith
Başak
22° 39' 55"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>