Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cuma gününden itibaren Mars desteğini üzerinizden çekiyor. Biraz yorgun hissediyorsunuz. Tatil yapma ihtiyacınız ağır basıyor. Dolayısıyla en azından biraz dinlenmek için hafta sonunu değerlendirin. 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, uzaklardan alacağınız haberlerle haftanızı başlatacaksınız. Dış ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Alıp başınızı gitmek, değişik insanlarla bir arada olmak ve farklı insanlardan alacağınız haberlerle beslenmek önemli olacak. Kariyer alanlarınız çok aktif ama Merkür de bu alanlarınızda geriliyor demek ki 23 Haziran’a kadar hızlı giden mesleki adımlarınızda bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmek durumunda kalacaksınız.

Tutulmayla birlikte kariyerle,hayatınızla ilgili önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz daha önceden konuştuğunuz, kulak arkasına attığınız hiç önemsemediğiniz bir işin bu dönem yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Daha önceden tanıdığınız bildiğiniz işlerin üzerine düşmek bu dönemde önemli olsun ama sıfırdan bir işe başlayacaksınız bu işin şartlarında eninde sonunda birtakım değişimler olacaktır. Evliyseniz eşinizin ailesinin hayatında verecekleri önemli kararlar devreye girerken aynı zamanda annenizin hayatında da önemli konu ve olayların bu tutulma ile beraber cereyan ettiğini göreceksiniz. Önemli açılımlar kariyerden gelecek ve 6 ay boyunca bu konularla ilgili olacaksınız.

Cuma günü Mars Aslan burcuna geçiyor Mars’ın Aslan burcuna geçmesi ile beraber parasal konularda biraz dikkatli olmanız gereken bir döngü içerisine giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanamayacaksınız. Aşırı gururdan ya da aşırı bilmekten kaynaklı olarak zaman zaman içinizde tuttuğunuz konuların hiç beklenmedik yerlerde patlaması devrede olabilir, o yüzden bu etkiye dikkat edin. Birine borç verirken, birinden borç alırken parasal konularda nasıl davranacağınız konusunda bu dönem dikkatli olmaya özen gösterin. Anlık çıkışlardan uzak durun. Arkanızdançevrilme olasılığının daha yüksek olduğu bir süreçte olabilirsiniz. Enerjinizi de kuvvetli hissetmeyeceksiniz. Bu dönemde kalp sağlığınızı kuvvetlendirin. Tansiyonunuz varsa dikkat edin. Aynı zamanda sırt sağlığı, omurilik, karaciğer, dalakla bağlantılı konu ve olaylar önem kazanabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı noktalarda değişmesi gereken konular var ya da birbirinizle olan bağlantılarınızda parasal olarak sıkışmalarınız olabilir.

Bütün bunları hafta sonuna doğru ele alabileceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa, yeni tanışacağız farklı kültürden bir insanla bu dönem aşka yelken açabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan olabilir onunla hayata çok esnek çok keyifli çok özgür gözlerle baktınız görecek ve ilişkinizde bir üst basamağa, bir üst seviyeye hazır olduğunu fark edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 32" R
Ay
Başak
17° 52' 47"
Merkür
Koç
17° 12' 04"
Venüs
Koç
18° 26' 33"
Mars
Balık
21° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 06"
Satürn
Balık
15° 37' 29"
Uranüs
Boğa
21° 46' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 24"
Lilith
Başak
22° 12' 28"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>