Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pazartesi gününden itibaren iş hayatınızı etkisi altına Merkür retrosu size daha yavaş ama kendinizden emin bir şekilde hareket etmenizi öğütlüyor. Her türlü acelecilik sorunlara yol açabilir. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, isteksiz ve gergin enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü haftaya adapte olmak, işlerinizi toparlamak çok da kolay olmayabilir. Kalbinizle yapmanız gereken işleriniz varsa Pazartesi bu işleri daha rahat halledebilirsiniz. Ama dış ortamlarda, diğer insanlarla temas halinde olacağınız, kalabalık ortamlarda yapılacak işleriniz varsa bu işler için çok da uygun olmayacaksınız. Neyse ki Salı günü ay sizin burcunuza geçiyor Salı, Çarşamba günleri daha çok kendi istekleriniz ön planda olurken hafta sonuna doğru parasal konular hayatınızda önemli olacak. Hafta sonu ise yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanacaksınız.

Merkür Salı günü itibariyle kariyer ve meslek alanlarınızda gerileyecek. 23 Mayıs’a kadar kariyerinizde,hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz, bu da çeşitli sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Bu ara annenizle ve ailesiyle de anlaşmak çok kolay görünmüyor. Aynı zamanda kendi hedefleriniz kendi beklentileriniz konusunda da mükemmeliyetçi tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem istediğiniz sonuçları almak çok da kolay olmayabilir. Hele ki yeni bir işe başlıyorsanız desteklenmeyeceksiniz. Ama daha önceden konuştuğunuz bir yerse, daha öncedenyaptığınız yere tekrar başlayacaksanız bunu yapabilirsiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar ortak parasal konular, müşterek para alanlarınızdan yana şansınız çok kuvvetli. Evliyseniz eşinizin para konuları çok hızlı çalışacak, güzel gelişmeler kapıda. Eşten gelecek para ya da ortak para alanlarınızın kuvvetlenmesi gibi etkiler devrede olabilir. Ortağınız varsa onunla çalışmaktan mutluluk duyabilir aynı zamanda ortağınızın parasal konularda getirilerinizi hızlandırdığını da görebilirsiniz. Banka işlemleriniz varsa, kredi çekmeyi düşünüyorsanız Merkür 04 Haziran’da düzeliyor, o tarih sonrasında yapmanızı tavsiye ederim. Mirasla ilgili konularda da çok şanslı olacaksınız. Borç, alacak-verecek, kredi, vergilendirme bunlarla ilgili konularda şans sizden yana. Şimdi işlerinizin sonuçlarını almanın tam zamanı.

Önemli bir mevzu önemli bir eğitim, seyahat fırsatı Cuma günü karşınıza gelebilir. Hafta sonuhayatınızda bazı zorlanmalar, işte oluşan bir konunun büyümesi, karşılaştığınız bazı olayların size sıkıntılı durumları hatırlatması ya da sağlığınızla ilgili birtakım zorlanmalar devreye girebilir. Hafta sonu gerginlikleriniz yüksek olacak, bardağın boş tarafını görebilirsiniz. O yüzden düşüncelerinizdeki gel-gitleri kontrol etmeye çalışın, tutulmanın etkileri kendini göstermeye başlamış olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 10" R
Ay
Başak
06° 19' 34"
Merkür
Koç
17° 40' 04"
Venüs
Koç
17° 14' 05"
Mars
Balık
21° 05' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 40"
Satürn
Balık
15° 31' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 58"
Lilith
Başak
22° 05' 57"
True Node
Koç
15° 36' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>