Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Perşembe gününden itibaren ama özellikle de cuma günü Uranüs burcunuzda Retro hareketinize başlıyor. Yeni girişimlere adım atmaktan kaçının ve daha önce başladığınız işleri bitirmeye gayret edin. 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, alacak verecek dengesi ve parasal işlerinizi hallederek haftanıza başlayacaksınız. Maddi konularda kafanıza buyruk ve özgür davranışlarınız da devrede olabilir. Özellikle elinizi serbest bırakmaya alışmış olabilirsiniz. O yüzden harcamalarınızı yaparken biraz daha hesaplı olmaya çalışın.

Venüs Terazi burcuna geçiyor yanialanlarınızın aktif olduğu bir dönem başlıyor. Bu dönem içerisinde beraber çalıştığınız insanlarla daha uyumlu ilişkiler yakalayacaksınız. Önünüzdeki üç hafta boyunca çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çalışmıyorsanız bile gündelik hayata çok rahat uyum sağlayabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanlarla bağlantılarınız gayet kuvvetli, adil ve gayet dengeli olacak. Ama yeme-içmeye olan düşkünlüğünüzün de artacağı bir süreç. O yüzden tatlı ve karbonhidratlı yiyecekler tüketirken lütfen dikkat edin.

Özel hayatınızda güzel gelişmeler var. Çocuğunuz varsa onla olan bazı konuşmalar da bu hafta önem kazanıyor. Ama bazı noktalarda ona sinirlendiğinizi ya da çabuk tepki verdiğinizi görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız planlarda acele ve sabırsız davranmamaya özen gösterin. Aile hayatınızda duyacağınız bazı haberler çabuk tepki vermenize ya da abartılı davranmanıza neden olacak.

En keyifli olduğunuz alan aslında ailevi konular. Ama diğer taraftan Pazar günü gerçekleşecek dolunay profesyonelhayatınız, mesleğiniz ya da önemli kariyerle ilgili bağlantıları hareketlendirecek. İşte bu noktada önemli bazı sonuçlarla karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Yani işinizde önemli bir karar alabilir, bazı krizlerle karşılaşabilir ya da işinizi bir ay önce başlatıp, önemli kararlar aldıysanız bu dolunayla beraber hayatınızda her şeyin görünür olduğunu fark edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 59" R
Ay
Akrep
06° 35' 57" R
Merkür
Koç
16° 03' 29"
Venüs
Koç
23° 28' 07"
Mars
Balık
25° 00' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 19"
Satürn
Balık
16° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 00' 05"
Neptün
Balık
28° 43' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 35"
Lilith
Başak
22° 39' 35"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>