Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çarşamba gününden itibaren zorluk çektiğinizi hissediyorsunuz ve enerji toplamaya ihtiyacınız var. Hafta sonunu deniz kıyısında ya da taşrada geçirmek iyi gelebilir. Bunu yapamıyorsanız da en azından bir parkta güneşlenmeye çalışın! 23 Mayıs - 30 Mayıs Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Mayıs - 30 Mayıs

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Çarşamba gününden sonra Cuma gününe kadar biraz kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar ise hayat sizin için oldukça hızlı akabilir.

Pazartesi günü itibariyle Merkür sizin burcunuza geçerek geri hareketine devam edecek. 4 Haziran’a kadar yanlış anlaşılmalardan yanlış girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun. Bir işe başlayacaksanız önemli bir anlaşma yapacaksanız iki kere düşünün. Şartların eninde sonunda değişeceğini bilerek işin içerisine girin ya da kendinizi sağlama alın, 4 Haziran’dan sonra yapmaya özen gösterin.

Çarşamba günü Mars Koç burcuna geçecek. Özel hayatınızda bir insan varsa o kişinin bu dönem sağlığı ya da işiyle ilgili konularda kendi mücadelesini ortaya koyduğunu görebilirsiniz. Bu dönem enerjiniz düşük çalışacak. Mars’ın bu hareketi sırasında yataktan kalkmak zor gelirken arkanızdan çevrilecek bazı olaylarla yüzleşebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerden yana şans ve fırsatlar artabilir. Özellikle hafta sonu ve bir sonraki hafta beklediğiniz bazı haberler varsa bu haberlerin hukuki yönden ya da yurt dışı ayağından yana yeşil ışık yaktığını görebilirsiniz.

Cumartesi günü Venüs sizin burcunuza geçiyor. Bazı noktalarda kendinizi geri plana çekmiştiniz, ön plana çıkmakta zorlanıyor olabilirsiniz ya da yurt dışı ayağında bazı işleri halletmiş olabilirsiniz. Özellikle Cumartesi gününden sonraki süreç 3 hafta boyunca kendinize, görüntünüze daha fazla vaktinizi ayıracağınız, güzelleşmek adına harekete geçeceğiniz, alışverişlerinizi hızlandıracağınız bir dönem olacak. Bu dönemi iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim ama 4 Haziran’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Pazartesi günü çok keyifli, parasal yönden beklenmedik yerlerden gelecek güzel haberler yüzünüzü güldürebilir.

Cuma gününe dikkat edin çünkü bazı işlerinizde aksilikler, sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Pazar gününden sonra almak istediğiniz bazı önemli haberlerin karşınıza geldiğini çok net göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Mayıs - 30 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 51"
Ay
Akrep
23° 10' 19"
Merkür
Koç
26° 24' 35"
Venüs
Balık
21° 29' 06"
Mars
Balık
04° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 25"
Satürn
Balık
13° 17' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 08"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>