Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mars bütün hafta boyunca formunuzu besliyor. Cuma gününden itibaren Güneş ve Uranüs yaratıcı fikirlerinizi besliyor ve bu sayede kabuğunuzdan çıkıyorsunuz. 26 Nisan - 3 Mayıs Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Nisan - 3 Mayıs

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, işinizle ilgili konular gündelik hayatınızda tamamlanması gereken işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan bel ağrıları ya da bu dönem hastalıkla ilgili konularda huzursuzluk hissetmeniz söz konusu olabilir. Hayatı gözlemlediğiniz ve gözden geçirdiğiniz bir dönem. Hala enerjinizi tam istediğiniz gibi kullanmakta zorlanıyor olabilirsiniz ama diğer taraftan hem Güneş hem Uranüs hem Venüs hem Merkür hayatınızla ilgili konularda önemli açılımlar sunacak. Kendinizle ilgili karar verdiğiniz, bir türlü hayata geçiremediğiniz konular varsa bu hafta başında bu konularla ilgili olacaksınız. Alışveriş yapma istediğiniz yüksek olabilir, kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz, kendinizi dışarıya atmak, insanlarla sosyalleşmek isteyebilirsiniz, sağlığınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili konu ve olaylar bu hafta başında devrede olabilir.

İlişkilere gelirsek, Salı günü oluşan Dolunay’ı ilişkiler alanından alıyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa bu Dolunay’da onun hayatında önemli olayların cereyan ettiğini görebilirsiniz. Eğer birinden hoşlanıyorsanız şimdi sevdiğiniz insanla aranızdaki o bağlantıyı konuşmak, tartışmak ya da ilişkinizde bir sıkıntı varsa belki de karşı tarafa “tamam artık bitti ben bu işi yapamayacağım” diyeceksiniz. Konu ne olursa olsun hassas birtakım olayların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz ve bu hassas olaylar ilişkiler alanından gelecek. Hem ortaklı ilişkilerinizde hem kişisel ilişkilerinizde hem de taşınmayla ilgili konularda bu Dolunay kendinizi huzursuz hissedeceksiniz.

Hızlı, ani, beklenmedik olaylar kariyer vefırsatları hafta sonuna doğru hayatınızı hareketlendirirken etrafınızda olup biten toplumla ilgili konulara her zamankinden daha fazla hassas olabilir ya da çok hassas tepkiler verebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Nisan - 3 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>