Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Cuma gününden itibaren burcunuzda düz hareketine geri dönen Merkür pratik yaşamınızı kolaylaştırıyor. Çevrenizdeki insanların tavsiyelerine ve desteklerine güvenebilirsiniz. İstemesini bilin yeter! 30 Mayıs - 6 Haziran Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Mayıs - 6 Haziran

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen Boğalar bu Pazartesi oluşacak yeni ay para alanlarınızda gerçekleşiyor ve yeni ay etkisiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Para ile ilgili konularda ticari becerilerinizi ortaya koymak isteyebilir, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz ama unutmayın ki bu yeni ayın yöneticisi Merkür sizin burcunuzda geri hareketine devam ediyor. Bu da şu anlama geliyor bu girişimleriniz aslında bazı engellere takılıyor olabilir ya da doğru karar veremiyor olabilirsiniz. Para ile ilgili konularda yanlış adımlar atmanız da söz konusu. O halde bu yeni ay yeniliklerden ziyade daha önceden ele alınmış, yarım kalmış ve tamamlanması gereken konuların üzerine düşmeniz daha doğru olabilir ya da Cuma günü Merkür’ün düzelmesini bekleyin ve ondan sonra harekete geçmeye çalışın. Para ile ilgili konularda kafanızın daha net olduğunu Cuma gününden sonra görebilirsiniz.

Bu hafta Çarşamba gününe kadarki süreç daha çok parasal konular hayatınızda yer ederken Çarşamba ve Perşembe günleri iletişiminiz yüksek olacak. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Hafta sonu ise vaktinizi evinizde, yuvanızda geçirmek isteyebilirsiniz ya da ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.

Pazar günü Satürn geri hareketine başlayacak, Satürn sizin kariyer ve meslek alanlarınızda yaklaşık 1,5 yıldır nelerin sizler için önemli olup olmadığı konusunu karşınıza getirmişti. Şimdi Satürn’ün bu alanlarınızda geriliyor olması disipline olduğunuz ve sorumluluk aldığınız noktalarda bazı sorunları ortaya çıkarabilir. İşlerinizde yavaşlamalar ve ertelenmelerle karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumunda sizin neyi yavaşlattığını neyi yanlış yaptığınızı görmeniz gerekiyor ki Ekim ayında Satürn düzeldiğinde bu değişiklikleri hayatınıza geçirebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Mayıs - 6 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 44' 26" R
Ay
Akrep
22° 32' 38" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 03' 39"
Mars
Balık
26° 00' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 14"
Satürn
Balık
16° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 04' 26"
Neptün
Balık
28° 45' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 03"
Lilith
Başak
22° 48' 11"
True Node
Koç
15° 35' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>