Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bir ilerliyor iki geri gidiyor gibisiniz. Neyiniz var? Özgüveninizi tekrar kazanmaya çalışın ve mücadele etmekten sakın vazgeçmeyin! 31 Mayıs - 7 Haziran Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Mayıs - 7 Haziran

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, kariyer vealanlarınızda, mesleki konularda, önemli toplumsal olaylarda ciddi duruşunuzu sergileyeceğiniz, aynı zamanda önemli sorumluluklarla karşılaşacağınız bir hafta başlıyor. Bu dönem sizin için maddi konular çok önemli, parasal konulara yatkınsınız. En azından maddi konularda neler yapabileceğinizi görmek ya da kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir dönem. Aynı zamanda Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Demek ki ticari faaliyetlerde, yatırımlarda, para ile ilgili bazı olayları tekrar tekrar ele almak durumunda kalabilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor, iletişim işlerinizin hızlandığı bir dönem. Yakın çevre bağlantılarınızı artıracaksınız. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan bağlantılarınız kuvvetlenmeye başlıyor. Onları daha fazla arayacak, onlara karşı annelik görevi üstlenmiş olacaksınız. Sıkıntı ve problemler yaşadığınız yakın çevrenizdeki insanlarla aranızı düzeltmek anlamında üç haftalık şanslı bir dönem başlıyor. Diğer taraftan iletişim ve beceri işlerinizde sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle bu hafta daha hızlı bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Geleceğe yönelik önemli adımlarınızı Perşembe ve Cuma günlerini hayatınıza geçirin. Perşembe günü patronunuzla konuşmak, bazı konuları ele almak anlamında destekli olacaksınız.

Bu haftanın en önemli konusu Cumartesi günü gerçekleşecek olan Mars ve Plüton’un karşı karşıya gelmesi. Siz bunu yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Yakın çevre uzak çevre çekişmelerinin önem kazandığı bu dönem fikirsel düşüncelerinizi birine aktarırken lütfen dikkatli olun. Fanatikçe yaklaşımlardan uzak durmaya özen gösterin. Aynı zamanda alınganlıkları bir kenara atın. Araba kullanırken çok dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi dışarıya attığınızda tanımadığınız insanlara girişeceğiniz ağız, söz dalaşı çok sıkıntılı durumlara neden olabilir. Bu etkilere karşı dikkat edin. Sadece kendinizi, kendi ailenizi düşünmeyin. Başka insanları da düşünmek birazcık hoşgörülü olmak toleranslı olmak size çok şey katabilir.

Maddi konularda dikkatli olmakta fayda var. Perşembe gününden sonra büyük parasal işlere girişmemeye çalışın. 24-26 Mayıs civarı karşınıza gelen konular neyse bu konuları bir kez daha ele almanız gerekebilir. O dönem karşınıza gelmiş teklifler olabilir, bu tekliflerle ilgili alanlarda bazı hayal kırıklıkları, verilen sözlerin tutulmadığını görme ihtimaliniz olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Mayıs - 7 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>