Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Merkür yolunuza taş koymaya devam ediyor. Hesaplarınızı bir değil iki defa kontrol edin ve yüklü faturalara karşı dikkatli olun. Yasalara karşı hareketlerde de bulunmayın yoksa bir para cezası alabilirsiniz! 7 Haziran - 14 Haziran Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Haziran - 14 Haziran

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Özellikle Pazartesi ve Salı günü akşam saatlerine kadar yerinizde duramayabilir, bulunduğunuz yerlerde çabuk sıkılabilir, önemli haberler alabilirsiniz.

Bu haftayı kendinize göre organize etmeyi unutmayın. Aynı zamanda yakın çevrenizde olup biten olaylara kulak kabarttığınız bir dönem. Merkür para evinizde geriliyor. Demek ki maddi konularda bazı başlıkları yeni baştan ele almak ve çözüme ulaştırmak üzere bu Merkür gerilemesini hayatınıza geçirebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması maddi konularda atılması gereken önemli konuları karşınıza getirebilir. Bu konuların yeni konular olmasından ziyade daha önceden konuşulmuş ama bir türlü olmamış, yarım kalmış, tamamlanmamış konular olmasına özen gösterin.

Mars Aslan burcuna geçiyor ev, aile ve yuvanız için enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Cuma günü itibariyle yaklaşık 1,5 ay boyunca vaktinizi, enerjinizi, gücünüzü, uğraşılarınızı ailevi ortamlara aktaracaksınız. Bu dönem aile büyüklerinizle bazı konuları konuşabilirsiniz, bazı noktalarda onlara liderlik yapmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman göstereceğiniz gururla, inatçılıkla onlarla kavga ya da sürtüşmeler yaşamanız da söz konusu olabilir. Ateşli bir şeylerle uğraşırken evinizde özellikle dikkatli olun. Balkonunuzda mangal yakıyorsunuzdur, bir yere gideceksinizdir tüpü açık bırakmışsınızdır, ocağın üzerinde yemeği unutmuşsunuzdur, bu tarz ateşe yönelik konulara evinizde lütfen dikkat edin.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan güzel haberler alabilirsiniz. Ondan gelecek birtakım fikirlere, tekliflere de gayet açık olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız da söz konusu. Yani bu hafta tutulmanın etkisi parasal konularda diğer taraftan hayatınızı geliştirecek güzel gelişmeler karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Haziran - 14 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 01" R
Ay
Başak
21° 24' 08"
Merkür
Koç
17° 04' 21"
Venüs
Koç
18° 48' 39"
Mars
Balık
22° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 12"
Satürn
Balık
15° 39' 14"
Uranüs
Boğa
21° 47' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 26"
Lilith
Başak
22° 14' 27"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>