Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Salı gününden itibaren Merkür retrosu finansal konularda sorunlara yol açabilir. Faturalarınıza dikkat edin ve bugünlerde fazla açgözlü davranmamaya çalışın. 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, ailevi konular, eviniz için yapılması gerekenlerle ya da daha fazla vaktinizi evinizde geçirme arzusuyla dolu olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Salı ve Çarşamba günleri daha çok özel hayatınıza, çocuğunuza vakit ayırabilirsiniz.

Bu haftanın en önemli konusu Salı günü Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Merkür 23 Mayıs’a kadar para alanlarınızda gerileyecek. Demek ki 23 Mayıs’a kadar para alışverişlerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer ticari bir işletmeniz varsa para ile ilgili alanlarda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. O yüzden paraya dayalı konuşmalar, anlaşmalar, ticari bir takım işleriniz olacaksa 23 Mayıs’tan sonraya bırakmaya özen gösterin, hatta 4 Haziran’da Merkür düzelsin ondan sonra harekete geçin. Ama daha öncedenyaptığınız, çalıştığınız para ile bağlantılı firmalar, insanlar varsa bu insanlarla anlaşmalarınızı yenileyebilirsiniz. Bu ara herhangi bir yerden borç almayın, borç vermeyin.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar maneviyatınız artacak. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Partneriniz varsa onun sağlığı ya da işiyle ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilir, annenizin akrabaları, çevresiyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ama bu dönem hem bilinciniz hem bilinçaltınız hem yapacaklarınız hem planlarınız, geçmiş konu ve olaylar, manevi taraflarınız daha görünür olacak. Spiritüel çalışmaları, sizin ruhunuzu rahatlatacak çalışmaları büyük bir cesaretle ele alabilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda korunacaksınız, sıkıntı ve dertler olsa bile bir şekilde bunları atlatmanın yolunu bulacaksınız. Kendinize inanın, cesur tavırlarla hareket edebilirsiniz.

Cuma günü kendinizi ön plana çıkaracağınız bir süreç başlıyor. Ailevi konularda, önemli bir insanın işi ile ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hafta sonu dikkat edin, alacağınız bazı haberler üzerinizde gerginlik yaratabilir kaldı ki önemli bir tutulmaya doğru da gidiyorsunuz. Bu tutulma ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek o yüzden hafta sonu ilişkileriniz nane molla olabilir, buna dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 48' 23" R
Ay
Aslan
27° 16' 46"
Merkür
Koç
18° 04' 41"
Venüs
Koç
16° 17' 33"
Mars
Balık
20° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 13"
Satürn
Balık
15° 27' 08"
Uranüs
Boğa
21° 40' 48"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 17"
Lilith
Başak
22° 00' 52"
True Node
Koç
15° 35' 18"
Son Güncelleme : 18/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>