İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Salı gününden itibaren burcunuzda konumlanan Merkür işlerinizi kolaylaştırıyor ve sorunlara veda ediyorsunuz. Aynı gün, Dolunay istekleriniz ve gerçek yapabilecekleriniz arasında karar vermenizi sağlıyor. 13 Haziran - 20 Haziran Mottosu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Haziran - 20 Haziran

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, ikili ilişkiler, özel hayatınızın detayları,birlikleri bu haftanın konusu olacak. Dolunay ilişkiler alanınıza vurgu atıyor. İlişkiler bazında neler yapabileceğinizi ya da ilişkinizle ilgili nasıl kararlar almanız gerektiğine dair önemli olaylar tam da bu Dolunay zamanı kendini gösterebilir. Ortaklı işler, atılacak önemli adımlar,birlikleri ya da taşınma ile ilgili konular bu Dolunay zamanı bu konulara ağırlıklı olarak karar vereceksiniz. Ayrıca Dolunay zamanı sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan da güzel destekler almanız söz konusu. O yüzden kararsız kaldığınız noktalar varsa arkadaşlarınızdan ve çevrenizden yardım isteyebilirsiniz.

Merkür İkizler burcuna geçiyor. Hayatınızla ilgili konularda çok rahat karar veremediğiniz, geçmiş konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kaldığınız da bir dönem geçirdiniz. Şimdi Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle beraber Pazartesi gününden sonra kendinizi çok daha rahat hissedecek, sağlığınızda gözle görülür gelişmeler içerisinde olacak ve ifadeniz rahatlayacağı için her türlü işinizde başı siz çekeceksiniz.

Perşembe gününe dikkat edin çünkü bağışıklık sisteminiz düşük çalışabilir, sağlığınıza gereken özeni gösterin. İş hayatınızda size yardım eden ya da sizin çok fazla fedakarlıkta bulunduğunuz insanların sizi anlamadığını ve bu noktada aslında sizi yanılttığını, aldattığını ya da kandırdığını görme potansiyeliniz var. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Ama Perşembe günü eğitim ve seyahatten ya da uzaklardan beklediğiniz haberlerden yana şanslı olacaksınız. Hafta sonuna giderken hayatın size küçük sürprizleri olabilir.

Hafta sonu dikkatli olun çünkü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde bazı işlerin sonuçlarını alma potansiyeliniz var. Aynı zamanda bir davanız varsa bu davanızın sonuçları beklediğiniz gibi olmayabilir. İlişkiler bazında çok destekli olmayacaksınız ama onun dışında kendinizi ifade etme yolunuzda ilerlemek anlamında hayat size fırsatlar sunabilir. İlişkiler konusunda destekli değilsiniz derken ilişkilere dair verilecek önemli kararlar da devrede çünkü Dolunay bu konuları hareketlendirecek. Fanatikçe ve kendi bildiğiniz noktasında ısrarlı bir şekilde ilişkilerinizi zorlamayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Haziran - 20 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 22"
Ay
Akrep
13° 57' 23"
Merkür
Koç
26° 02' 22"
Venüs
Balık
20° 33' 28"
Mars
Balık
04° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 55"
Satürn
Balık
13° 12' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 21"
Neptün
Balık
27° 46' 37"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 38"
Lilith
Başak
19° 42' 08"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>